• News image

  ДСК е Банка на годината

  Банка ДСК стана победител в ежегодния конкурс "Банка на годината"

 • News image

  Банка ДСК откри нов дигитален клон


  Банка ДСК откри първи клон, който предлага пълно дигитално обслужване, съобщиха от там. В него има възможност за пълно самоообслужване, както и за интернет банкиране, „виртуална папка", съдържаща всички необходими документи и описание на стъпките за калкулиране и кандидатстване за кредит. Папката съдържа и информация за тарифата за услугите на Банка ДСК, лихвен бюлетин и др. От екран клиент може да заяви и калкулира сам кредита си, въвеждайки размера и допълнителни параметри, може да види всички такси и комисиони, размера на вноските и всичко важно, което трябва да знае, преди да предприеме кандидатстване за кредит.

  в. Капитал Daily - 15 май 2017 г.

 • News image

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК: Периодът на рекордно ниски лихви е в самия си край

  16% от депозитите на населението са в Банка ДСК

  в. Капитал Специално издание - 14 май 2017 г.

 • News image

  ***

  Управителният съвет на "Банка ДСК" откри в четвъртък, 11 май,  първия клон на банката с пълно дигитално обслужване, съобразено с високите технологии в банковия сектор.

  в. Банкер - 12 май 2017 г.

 • News image

  Банка ДСК с дигитален клон в „Сердика Център"


  Банка ДСК откри своя първи клон, който предлага пълно дигитално обслужване. Той се намира в столичния мол "Сердика Център" и с него се слага началото на ново поколение офиси на банката, отговарящи на съвременните изисквания на клиентите. "Новият клон предлага безхартийно обслужване на клиентите. Той е отворен, както ние сме отворени за нашите клиенти", коментира Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК. В новия клон клиентите могат да се обслужат и сами, тъй като в него има банкомати за вноски, теглене и бързи плащания. В обособена зона са поставени таблети за работа с мобилните приложения на банката.

  в. Стандарт - 12 май 2017 г.