News image

Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова получи наградата "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година

На официална церемония на 25 януари 2017 г. бяха връчени наградите за банково, финансово и индустриално управление за 2016 г. на името на един от най-големите банкери и финансисти в българската история Атанас Буров. Наградите на Фондация "Атанас Буров" се присъждат на български индустриалци, банкери и финансисти, които чрез работата си подобряват имиджа на страната и повишават нейната конкурентоспособност.
Изпълнителният директор на Банка ДСК и ръководител на направление „Финанси и планиране“ Доротея Николова стана носител на приза "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година.
Това е поредното признание за г-жа Николова, която бе удостоена с наградата "Банкер на годината" за 2015 г. на наградите „Банкер на годината“ на в. Банкерь, а през юни 2016 г. получи голямата награда за цялостен принос във финансовата функция в конкурса за най-добри финансови специалисти на България – CFO на годината 2016.

Снимка: Агенция БТА

Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова получи наградата

Още новини