• News image

  Обявиха резултатите от Четвъртия конкурс за съвременна българска пиеса, подкрепен от Банка ДСК

  Талантливи драматурзи ще участват в уъркшоп в Театър „София“
  За първи път Театър „София“ и Банка ДСК организират творчески уъркшоп за талантливи драматурзи, откроили се след провеждането на Четвъртия конкурс за съвременна българска пиеса. Това обявиха членовете на авторитетното жури на конкурса на специална пресконференция, провела се в театъра днес. Журито беше председателствано от директора на Театър „София“ Ириней Константинов и в състав: Богдана Костуркова – драматург на Театър „София“, Димитър Стайков – журналист, проф. Николай Йорданов – театровед, Стайко Мурджиев – режисьор и Камелия Величкова – директор на дирекция „Комуникации и координация“ към Банка ДСК.

 • News image

  Банка ДСК за поредна година e най-разпознаваемата банка в България

  Това сочат резултатите от традиционното маркетингово проучване на Ip-sos Financial Pulse

 • News image

  Банка ДСК подписа с Европейски инвестиционен фонд гаранционно споразумение по програма „Инициатива за МСП“

  На 19 декември 2016 г. Банка ДСК ЕАД подписа с Европейски инвестиционен фонд гаранционно споразумение по програма „Инициатива за МСП“ за предоставяне на гаранции по отпускани кредити на малки и средни предприятия, по смисъла на Закона за малките и средни предприятия.

 • News image

  Банка ДСК и бизнесът отбелязаха успешна година на сътрудничество заедно

  С празничен коктейл в амфитеатралната зала на хотел „Арена ди Сердика“ Банка ДСК изпрати заедно със своите бизнес клиенти изключително успешна година на сътрудничество, която оставя траен отпечатък за българския бизнес в сегмента на малките и средни предприятия и агробизнес. Събитието събра повече от 200 гости, които бяха приветствани лично от изпълнителния директор на банката г-жа Диана Митева. 

 • News image

  Банка ДСК е най-ефективната банка за 2015 година

  Банка ДСК спечели поредната си награда от конкурса за годишни банкови награди „Банка на годината“, която се дава за 21-и път от едноименната асоциация. Банка ДСК бе определена за най-ефективната банка за 2015 г. от жури, съставено от финансови експерти и анализатори.
  Призът – бронзова статуетка и диплом, получи Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на кредитната институция. На церемонията за връчването на наградата г-жа Маринова благодари на управителния съвет и подчерта, че без подкрепата на целия екип банката не би могла да постигне тези успехи и да се нареди сред най-добрите в страната.