• News image
 • News image

  Банка ДСК продължава промоционалните си кампании по новоразрешавани кредити за малки и средни предприятия и за земеделски производители

  В рамките на промоцията по новоразрешавани инвестиционни и оборотни кредити за  сегмента Малки и средни предприятия клиентите на Банка ДСК имат възможност да получат преференциални ценови условия. По инвестиционни и стандартни кредити за оборотни средства банката предлага по-ниска лихва и по-ниски такса управление и такса ангажимент за срока на кредита. По кредитни линии и кредит овърдрафт клиентите могат да се възползват от по-ниски лихва и такса управление за срока на ползване, както и от по-ниска такса ангажимент при кредитни линии за срока на ползването им.
  Крайният срок на кампанията е 31.12.2016г.

 • News image

  Банка ДСК - най-добрата банка в България за 2016 г. според специализираното британско списание Euromoney

  За трети пореден път Банка ДСК бе обявена за „Най-добра банка в България”  във високоавторитетния конкурс „Награди за отлични постижения 2016”, организиран от специализираното британско списание Юромъни.
  След 2013 и 2014 г., тази година Банка ДСК отново получи високото отличие. Освен размера на активите и печалбата, във фокуса при избора на победителите в тазгодишното издание на наградите е способността за постигане на растеж и изпреварване на конкуренцията, както и умението за адаптиране към променящите се регулаторни и пазарни условия и към динамично развиващите се клиентски потребности и нагласи.
  Банка ДСК е оценена и заради отличното качество на обслужване и на услугите, предоставяни на всички клиентски сегменти сред потребителите на банкови услуги в страната.

 • News image

  За по-нататъшно усъвършенстване на взаимодействието с клиентите Банка ДСК избра IBM облак

  Банка ДСК прибягва до IBM облак за основните си банкови системи, като очаква до 25% годишно спестени разходи

 • News image

  Банка ДСК и MasterCard провеждат кампания за картодържателите на карти Business Debit MasterCard и MasterCard Business Credit


  Успешното сътрудничество между Банка ДСК и MasterCard дава възможност на притежателите на бизнес карти  Business Debit MasterCard и MasterCard Business Credit, издадени от Банка ДСК, да се насладят безплатно на незабравими мигове и безценни удобства в бизнес салоните на летище София и Виена през летния сезон. Kартодържателите на тези карти могат да се възползват от удобствата  в SKY Lounge и JET Lounge във Виена, както и във ВИП  салоните за гости „Преслав” и „Плиска“ на летище София до 22 септември 2016г.
  Не e необходимо да  бъдете регистрирани предварително, а само да представите Вашата бизнес карта MasterCard, издадена в България от Банка ДСК, и валидна бордна карта.