• News image

  Банка ДСК представи иновации в управлението на отношенията с клиентите на Финансов форум "Иновации"

  Иновациите във финансовия сектор като все по-значим фактор за развитието и успеха на финансовите институции бяха във фокуса на третото издание на международния Финансов форум „Иновации“, организиран от Асоциация Банка на годината. Събитието се проведе на 14 юни в София хотел Балкан с партньорството на Банка ДСК и събра представители на банковия сектор в България, на небанкови финансови институции, технологични компании, компании с иновативни продукти и проекти от различни сфери на бизнеса. Участниците обсъдиха необходимостта от непрекъснати иновации, за да може секторът да остане актуален и адекватен на съвременния глобален потребител на финансови продукти и услуги, на мисленето на интернет поколението.

 • News image
 • News image

  Банка ДСК е най-магнетичният банков бранд

  Това става ясно от второто издание на класацията „Магнетичните брандове“ на стратегическото звено в Saatchi&Saatchi - Brandworks и агенцията за маркетингови изследвания Pragmatica. Класацията излъчи топ 10 на най-магнетичните брандове в категорията „Банки“, като се базира на онлайн изследване, проведено на национално ниво сред представителна извадка от 600 души. Банка ДСК е класирана на първо място с 53.4% от гласовете на участниците.

 • News image

  Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова взе участие в кръгла маса на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България”

  Събитието, което се състоя на 10 май в София хотел Балкан с официалното партньорство на Министерство на икономиката, събра жените-лидери в различните браншове да обсъдят методите и начините за насърчаване на женското предприемачество в страната. Доротея Николова бе сред участниците в кръглата маса, организирана  от сп. Business Lady и Business Lady Club, чиято цел бе на правителствено и общинско ниво да се разгледа и дискутира развитието и бъдещето на жените в бизнеса у нас.

 • News image

  Туристическо предизвикателство: Банка ДСК и приятели преминават Ком-Емине в щафета

  През септември миналата година Банка ДСК стартира инициатива за своите служители, клиенти, партньори и приятели, която предвиждаше преминаване по най-дългия маркиран пешеходен маршрут в България Ком-Емине. В него взеха участие 54 планинари, като най-младият участник беше на 6 години, а най-възрастния на 68.
  Тази година Банката планира продължение на спортно-туристическото предизвикателство, което е единственото по рода си събитие под формата на щафета по европейския туристически маршрут ЕЗ (връх Ком- нос Емине).
  Щафетната туристическа проява ще се организира за първи път в историята на легендарния маршрут и ще е значима спортно масова проява, поради голямата популярност на маршрута в България и извън страната.