• News image

  Банка ДСК подкрепи добрите практики в сектора на недвижимите имоти

  Банка ДСК стана основен партньор на проекта за  първите годишни награди в областта на недвижимите имоти, организирани от сайта Imoti.net. Идеята на проекта е да отличи добрите практики и постижения в сектора на недвижимите имоти и в подкрепа на лоялната конкуренция. Каузата, подкрепена от Банката, цели да отдаде  признание на компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. Годишните награди на Imoti.net са поредната стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила на пазара на имоти в България.

 • News image

  До 35% по-евтин ток с програма за лоялност за малките фирми предлагат Банка ДСК и ЕНЕРГО-ПРО

  Малките фирми, които са лоялни клиенти на Банка ДСК, могат  да се включат в свободния пазар за доставка на електроенергия в бизнес центровете на Банка ДСК в София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Варна. Банка ДСК и ЕНЕРГО-ПРО планират от началото на 2016 година услугата да бъде достъпна и в останалите офиси на Банката, специализирани в обслужването на малки и микро предприятия.
  Лоялните бизнес клиенти на Банката могат да избират между едногодишни и тригодишни договори с различни профили  при преференциални условия и опростени процедури.
  Малки фирми с годишно потребление около 20 мегаватчаса могат да намалят  сметката си за ток веднага средно с 25%, показват изчисленията на ЕНЕРГО-ПРО.

 • News image
 • News image

  Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова с отличие от в. Банкеръ

  Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК и ръководител направление „Финанси и планиране“ на Банката, бе  сред отличените на провелите се на 1 декември т.г. награди "Банкер на годината", организирани от в. Банкеръ. Както отбелязаха организаторите, въпреки сложната финансова и икономическа ситуация, вестникът продължи традицията си, запазена повече от двадесет години - да отличи мениджърите на онези финансови институции, които запазиха стабилност през 2015-а.
  Доротея Николова получи наградата "Банкер на годината" за 2015 г. за ефективна политика и устойчиво присъствие на Банка ДСК на българския банков пазар.

 • News image

  Банка ДСК продължава срока на промоционалните кредитни кампании за граждани

  Банка ДСК продължава срока на провежданите промоционални кампании по новоразрешавани кредити за текущо потребление и по жилищни и ипотечни кредити на граждани, предоставяни в лева и евро, до 29.02.2016 г. включително.
  На своите клиенти Банката предлага и гъвкави възможности за предоговаряне на условията по потребителски и жилищни кредити.
  Подробна информация относно условията на промоционалните кампании може да получите в най-близкия до Вас офис на Банка ДСК  или на корпоративния й сайт.