MoneyGram

MoneyGram

Бързи и сигурни парични преводи, навсякъде по света

Банка ДСК предлага експресни международни парични преводи чрез системата MoneyGram, която позволява на клиентите да получат и изпращат пари бързо и надеждно.

Достъпни, сигурни и удобни вътрешни и международни преводи

Международните парични преводи на MoneyGram са популярна и практична алтернатива на традиционните банки и кредитни карти, която позволява на хората сигурно и надеждно да изпращат и получават пари по целия свят. Като световен лидер в услугите за парични преводи, мрежата на MoneyGram с повече от 321 000 агенти в 200 страни прави лесно намирането на място, близо до вас, откъдето можете да получите или изпратите пари.

Информация за Тарифа на Money Gram касаеща преводи от България до България може да видите тук.

Услуга за същия ден - бърза и надеждна

MoneyGram прави лесно изпращането и получаването на пари, когато нещо неочаквано се случи или искате да изпратите сума като подарък. Вашите пари ще пристигнат до 10 минути, в зависимост от работното време на локалния офис, който изберете.

Такси на MoneyGram за парични преводи

За да изпратите пари

1. Посетете един от офисите на Банка ДСК предлагащи услугата MoneyGram. Като изпращач на превода, можете да изберете вида валута за изпращане и получаване, в зависимост от Вашето местонахождение и това на получателя. (Към клонова мрежа).
2. След обработка на нареждането за превод ще получите документ, съдържащ детайли за превода и уникален референтен номер.
3. Информирайте получателя за точната сума, която да очаква, както и референтния номер, който ще е необходим за получаване на парите.

За да получите пари

1. Изпращачът ще Ви информира каква сума да очаквате, както и за референтния номер на превода.
2. Преди да отидете в един от офисите на Банка ДСК, който предлага услугата не забравяйте да вземете необходимия документ за самоличност*.
3. Служителят ще въведе Вашите данни в системата и ще се увери, че парите са на разположение преди да ви изплати сумата.
4. Валутата, в която ще бъде изплатена сумата, се определя от Изпращача при изпращане. Изплащане на суми в различна валута е възможно само в някои локации и зависи от наличностите на тази валута в момента на получаване.
5. Всеки клиент с активна сметка в Банка ДСК може да се възползва от възможността да изтегли пари изпратени през MoneyGram и на нашите банкомати, чиято локация може да видите тук.

*Необходимо е да удостоверите своята самоличност като предоставите един от следните документи с валиден срок: паспорт, лична карта или шофьорска книжка.

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати