Корпоративна социална отговорност

Първата "Зелена Седмица" на Банка ДСК завърши успешно

„Зелена седмица“ е вътрешна инициатива за служителите в подкрепа на природата и част от политиката за Корпоративна социална отговорност на Банка ДСК. Първото издание се проведе през лятото, под мотото „Банка ДСК – С мисъл за утре!“ и  с тема -  опазването на „Водите“.

В рамките на 7 дни, работещите в Банка ДСК, имаха възможност да получават интересна информация, факти и съвети по избраната тема, както и да  участват в различни инициативи, целящи тяхната ангажираност и опазване на водите.

Специално за инициативата бе създадена и електронна кутия за „зелени идеи“, в която служителите бяха поканени да изпращат своите предложения относно „Как Банка ДСК може да допринесе за намаляване на консумацията на водни ресурси и опазването им“.

В рамките на фотоконкурса на тема „Вода“ служители изпратиха над 200 фотографии и десетки практични идеи и предложения как да се намали излишното потребление на вода в банката.

Най-добрите 18 фотографии, избрани от журито можете да видите тук.

Авторите на отличените фотографии ще получат енциклопедия и сертификат, подписан лично от главния изпълнителен директор. Осемнайсетте фотографии ще бъдат експонирани в четирите сгради на централните управления в София и Варна, както и публикувани в LinkedIn.

През октомври предстои второто издание на „Зелената седмица“ в Банка ДСК, като то ще е посветено на отпадъците и предназначено за всички работещи в „Банка ДСК – С мисъл за утре!“.

Прочети повече

Свържете се с екип „ПР и комуникации”