новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК започна издаване на кредитни карти с чип


Деница ШУМАНОВА
 
Банка ДСК започва да издава с чип кредитните карти MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и Visa Gold, съобщи ruseinfo.net.
Кредитните карти с чип са идентични като функционалност, възможности и начин на обслужване с картите с магнитна лента, като същевременно имат още по-добри механизми за сигурност и гарантират по-висока степен на защита на картодържателите срещу измами и фалшифициране. Новите кредитни карти ще имат както чип, така и магнитна лента и затова може да се използват на абсолютно всички терминални устройства АТМ и ПОС в България и чужбина.
Таксите за издаване, преиздаване и обслужване на чип картите остават същите като тези, които Банка ДСК сега прилага за кредитните карти с магнитна лента. Допълнително удобство за клиентите е, че кредитните карти с чип на Банка ДСК ще се издават с по-дълъг срок на валидност - три години, а преиздаването им ще става автоматично през последния месец на техния срок на валидност.
Всички новоиздавани кредитни карти ще са с чип, като съществуващите кредитни карти с магнитна лента ще бъдат подменени с чип карти при изтичане срока им на валидност. Клиентите имат възможност да заявят своята кредитна карта с чип и по-рано, преди изтичане срока на валидност на старата карта с магнитна лента във всяко едно поделение на Банка ДСК.


 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon