новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК осигурява възможност за интернет-покупка на билет за концерта на ZZ TOP с отстъпка

София. Банка ДСК предоставя възможност на потребителите на интернет портала за банкови услуги ДСК Директ да заплатят билет за концерта на ZZ TOP с 10% отстъпка от цената, съобщиха от Дирекция Комуникации и координация на банката. Всеки потребител, който ползва цифров сертификат или универсален електронен подпис, може да осъществи плащането на билета за концерта на ZZ TOP чрез специално подготвен за целта шаблон на вътрешнобанков превод.
Потребители на ДСК Директ, които не ползват цифров сертификат, издаден от Банката, могат да заявят неговото ползване във всяко едно поделение, като попълнят и подадат Искане за промяна на достъп до ДСК Директ. Банка ДСК издава цифрови сертификати за интернет банкиране ДСК Директ без такса. Инсталацията на сертификата може да се извърши веднага след неговото заявяване.
Клиенти на Банката, които нямат достъп до ДСК Директ, могат да станат потребители, като попълнят и подадат Искане за достъп до ДСК Директ във всяко поделение на Банката. Достъпът до интернет банкиране ДСК Директ за граждани се предоставя в момента на заявяването - без такса.
За платежната операция - покупка на билет за концерта на ZZ TOP, банката събира такса в размер на 0.10 BGN.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon