новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК открива Зона частно банкиране в Хасково

На  08.05.2015 г. стартира дейност Зона частно банкиране на Банка ДСК към ФЦ Хасково при РЦ Стара Загора. Новата зона е с модерна визия и е изградена по най-високите изисквания за обслужване на ВИП клиенти, с комфортни зали за срещи, осигуряващи удобство, приятна атмосфера и конфиденциалност. Новооткритото поделение на Банка ДСК се намира на адрес: гр. Хасково, ул. Отец Паисий No. 32. и ще посреща своите клиенти от понеделник до петък от 08:30 до 17:00 ч., а телефонът за клиенти е (038) 607 413.

През последните години Банка ДСК започна процес по репозициониране от традиционна ритейл банка в надежден партньор и на клиентите от останалите сегменти, в това число и на заможните клиенти. Това наложи въвеждането на нов бизнес модел, базиран на разширяване и значително увеличаване на обслужваните клиенти, и въвеждане на разнообразни подходи в тяхното обслужване в създадени за целта центрове и зони.
На своите по-заможни клиенти Банката  предлага не само специално обслужване от личен банкер, но и професионални финансови и инвестиционни консултации, гъвкави решения при различни финансови въпроси.   Мениджърите от Частното банкиране на Банка ДСК намират решения дори и в нестандартни ситуации при управлението на финансовите активи на клиентите си, оказват им съдействие при формулирането на  дългосрочните им стратегии и превръщането им в ясни финансови цели и конкретни резултати, като същевременно осигуряват пълна конфиденциалност при обслужването. Освен това, Частното банкиране на Банка ДСК спестява време на своите клиенти, тъй като то е най-ценния ресурс за силно ангажираните хора.

Центрове и зони частно банкиране на Банка ДСК функционират  в градовете София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Стара Загора,  Бургас, Плевен, Русе, Благоевград и Козлодуй.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon