новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК откри офис в София Ринг Мол

На 06.11.2014 г. година стартира дейност ново поделение на Банка ДСК – банков офис София Ринг МОЛ към регионален център София Изток на Банката. Офисът е разположен на ниво 0 в новооткрития търговски и развлекателен център от ново поколение - София Ринг МОЛ, който се намира на южната дъга на околовръстния път на София.
Банков офис София Ринг МОЛ е поредният банков офис, построен в съответствие с корпоративната визия на Група ОТП, водещ принцип в която е зелената концепцията. Освен със съвременно и функционално оформление на интериора, зелената – еко концепция се характеризира с ергономичност на работните пространства и мебелите,  идеята за опазване на околната среда е определяща при избора на използваните строителни материали, системи  и елементи, а зеленият цвят е основният в интериорното оформление на пространството.  Като социално отговорна институция, при построяването и преустройството на своите административни сгради и помещения през последните години Банка ДСК залага на устойчиви екологични инициативи, скрепени с многогодишни договори със специализирани фирми в съответствие с изискванията на Закона за енергийна ефективност и Закона за екологията. Превръщайки зелената концепция в устойчив елемент на своята корпоративна политика, Банка ДСК е многократно награждавана през последните няколко години  като пример по отношение на управлението на околната среда при строителството и преустройството на поделенията си.
Адресът на банков офис София Ринг МОЛ е: гр. София, ул. „Околовръстен път”, № 214, търговски център София Ринг Мол. Офисът работи с клиенти от понеделник до неделя, от 10:00 часа до 22:00 часа, а телефоните за клиенти са: 02/ 80 10 598;   02/ 80 10 599.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon