новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК следва съвременните тенденции на развитие в картовия бизнес и мобилното и интернет банкиране

През месец юли Банка ДСК започна да издава дебитни карти с чип от вида DDA (Dynamic Data Authentication), който отговаря на най-високите съвременни изисквания за сигурност при извършване на транзакции с карти. DDA чип вече се използва и при издаването на кредитни карти и освен повишената си-гурност, ще даде възможност на Банка ДСК да предложи нови услуги на своите клиенти в близко бъдеще.

Като лидер в областта на картовите разплащан в България, Банка ДСК непрекъснато разширява кръга на предлаганите картови продукти и услуги, като по този начин задоволява потребностите и на най-претенциозните клиенти.

От началото на годината наред с детските и студентските карти, Банката стартира издаването на преподавателски кредитни карти  -  DSK ITIC Credit. Картата е предназначена за преподаватели във висши, средни и основни училища. С нея картодържателите освен пълната функционалност на стандартна кредитна карта получават и специално договорени преференции, намаления и услуги.

Друг изклчително атрактивен картов продукт е ко-брандираната кредитна карта DSK – CBA. Тя е предназначена за клиенти на верига магазини ЦБА, които са включени в програмата CBA Club. При пазаруване с картата в магазините на ЦБА, клиентите събират отстъпки, които представляват определен процент от стойността на всяка покупка и се акумулират като пари по картата им. С нея могат да се извършват още всички стандартни операции с карта - тегления от банкомат и палщания на ПОС, както  и безлихвени покупки, погасявани на равни месечни вноски. Освен в поделенията на Банката и по електронен път, клиентите вече могат да кандидатстват за  този вид карта и през магазините на ЦБА.

За любителите на пазаруването в Интернет, Банката предлага Виртуална банкова карта. Картата се издава безплатно и без такса за транзакции. Тя е без магнитна лента и ПИН код и е предназначена единствено за он-лайн пазаруване в български и международни сайтове като е разработена, така че да осигурява максимална защита на средствата.

Банката следва съвременните тенденции на технологично и продуктово развитие не само на картовия биз-нес в световен мащаб, но и на мобилното и интернет банкиране .
На среща с журналисти от Централна и Източна Европа в Будапеща на 6 юли 2011 г. Председателят на ОТП д-р Шандор Чани подчерта: „Успяхме да затвърдим името на банката и да запазим позициите си, а се-га насочваме усилията си в развитието на мобилното и интернет банкиране, в което е бъдещето. Банка ДСК съвсем наскоро вече предложи подобни услуги.”

Банка ДСК предостави на своите клиенти първото в България банково приложение за смартфони – DSK Bank. Приложението позволява по лесен и удобен начин потребителят да получава информация за актуални новини, събития и промоции по продукти на Банка ДСК, чрез GPS технологиите бързо да открива най-близкия до телефона банков клон и банкомат с помощта на Google Maps. Това е особено полезно, когато се намирате в непозната част на голям град или друго населено място. В приложението са интегрирани още и актуалните валутни курсове по фиксинг на БНБ, както и съответните котировки за курсове купува и продава на Банка ДСК. Чрез вградения валутен калкулатор потребителят може лесно да изчисли сумата, която би желал да обмени в клон на Банка ДСК. Приложението позволява и удобен достъп до олекотената интернет версия на електронното банкиране ДСК Директ. DSK Bank може да се изтегли безплатно от Android Market за потребители на смартфони с операционна система Android OS. Приложението ще бъде достъпно скоро и за iPhone след приключване на процеса по сертифициране на Apple Store.

 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon