новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК стартира дистрибуция на дялове от договорни фондове чрез интернет портала ДСК Директ

От 22 Декември 2009 г. е достъпна нова възможност за потребителите на ДСК Директ за граждани - електронното банкиране на Банка ДСК – подаване на поръчки за покупка и обратно изкупуване на дялове от договорни фондове (ДСК Взаимни фондове и ОТП Взаимни фондове), дистрибутирани от Банката и ДСК Управление на активи.
За да подава клиент поръчки за покупка на дялове чрез ДСК Директ, е необходимо да е подал поне една поръчка („първа поръчка”) на хартиен носител (заедно с необходимите приложения към нея) в поделение на Банката, което е точка на дистрибуция за Инвестиционни фондове.
През Интернет банкирането, освен в работно време, поръчки могат да бъдат подавани и в извънработно време, но тяхната обработка ще се извърши в началото на следващия работен ден за съответния фонд.
За подаване на поръчки чрез ДСК Директ, клиентът трябва да подпише поръчката с един от двата допустими инструмента, регистрирани за работа в Интернет портала - Универсален електронен подпис или Цифров сертификат, издаден от Банка ДСК и еднократен SMS код за потвърждаване на превод.
Клиентът има възможност чрез Интернет банкирането да следи он-лайн за статуса на подадените чрез ДСК Директ поръчки и при желание да разпечата подадените от него поръчки, декларации, както и получените потвърждения за сделката.
Чрез тази услуга клиентите на ДСК Директ имат възможност да управляват по отдалечен способ, бързо и ефективно инвестициите си.  

 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon