новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК със специални предложения по време на Пловдивския есенен панаир

Банка ДСК предлага специално за всички посетители на есенния панаир в Пловдив един процент по-ниска лихва по стандартния си потребителски кредит с поръчители, ако кредитът е заявен до 31 октомври т.г.

По време на 62-я Международен технически панаир /25.-30. 09. 2006 г./ всеки негов посетител би могъл да получи подпечатан талон за това намаление от щанда на Банка ДСК. Той се намира на самия вход на Конгресния център, разположен между административната сграда на панаира и палата 8.  Талоните за намаление се раздават и на територията на панаирното градче от младежи и девойки, облечени в корпоративния цвят на най-голямата и ефективна българска банка – тъмнозелен и с добре познатото й лого.

След като този талон бъде подписан и подпечатан от служител на Банка ДСК на нейния щанд в панаира, той вече ще се приема в което да е от многобройните ни поделения в цялата страна.  Така той ще дава право на по-ниската с 1% лихва по кредита, при положение че той бъде заявен до края на октомври т.г.

Специално за гостите на най-силния есенен панаир през последните 20 години, които имат подчертани бизнес интереси, Банка ДСК е осигурила на щанда си в Пловдив и специалисти в ресора „Малки и средни предприятия”. Те дават на интересуващите се подробни и компетентни консултации.

За допълнителна информация,
Банка ДСК е на Ваше разположение 24 часа в денонощието,
7 дни в седмицата,
на телефон: 0700 10 375,
или call_center@dskbank.bg

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon