новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК с ново лого


Отворен на 90 градуса кръг в зелен цвят е новото лого на Банка ДСК, част от групата на ОТП. Новите визия и лого на банката представиха вчера главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова и директорът "Маркетинг" на ОТП Груп Габриела Балог.
Досегашното лого на банката се възприемаше като старомодно и не се харесваше от младите хора, а новото лого налага рязка промяна в имиджа на банката, като я прави по-модерна за младите и привлекателна за платежоспособните клиенти, посочи Виолина Маринова. Кръгът, носейки форма на монета, символизира стабилност и финансова мощ, а зеленият цвят е символ на пролет и младост, на промяна, коментира Маринова. Това, че кръгът е отворен означава, че и банката е отворена за промени, обясни още тя. Под името на Банка ДСК ще се изписва с малки букви otp group, както на всички дъщерни дружества и банки на унгарската финансова група.
Единствено българското дъщерно дружество на ОТП запазва старото си име, всички останали местни банки в 9 държави носят името на банката - майка - ОТП. За последните 5 години клоновете на ОТП Груп са се увеличили от 500 на 1480, от които 190 -изградени през 2007 г., посочи Балог. През 2003 г. финансовата група е имала 4,3 млн. клиенти, а сега тя обслужва 10,6 млн. Засега е започнала интериорната промяна на над 50 клона, смятаме че до края на 2008 г. ще променим облика на всичките 370 поделения на банката в страната, добави тя.

 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon