новини
Новини и уведомления
News image

Безконтактна дебитна карта Debit MasterCard PayPass вече се издава и през ДСК Директ

 
Клиентите на Банка ДСК могат да се възползват от обогатената функционалност на платформата за електронно банкиране на Банката ДСК Директ, като заявят онлайн безконтактна дебитна карта Debit MasterCard PayPass.

За издаването на картата на името на титуляра, основна или допълнителна,  се оформят необходимите договори и общи условия, които се подписват по електронен път. Потребителите имат възможност да прегледат и отпечатат документите от меню Вашият ДСК Директ\управление на клиентски профил\ подписани документи. От това меню се проследява и статусът на документите. Новосъздадената карта става достъпна в профила на клиента в ДСК Директ, след като документите се подпишат електронно и от страна на Банката. Готовата карта се получава в поделението, избрано от клиента при заявката, 10 работни дни след подписването на договора от страна на Банката.
 
Безконтактната дебитна карта на Банка ДСК Debit MasterCard PayPass позволява плащане на стоки и услуги на ПОС на търговец безконтактно - с доближаване на картата до терминалното устройство, без да се прекарва или поставя в чип-четеца на терминала. При посещение в търговски обект, означен с логото за безконтактно плащане, дължима сума до 25 лева може да се плати без въвеждане на ПИН. Ползването на безконтактната карта пести време, а издаването на основна карта е безплатно.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon