новини
Новини и уведомления
News image

ДСК създаде зони с 24-часов достъп за клиентите си

Банка ДСК обособи специализирани зони, в които клиентите на трезора получават 24-часов достъп до средствата си, посредством инсталирания във всяка зона банкомат. Това заявиха от финансовата институция управлявана от Виолина Маринова.
Банка ДСК е сред първите банки у нас, които предлагат на клиентите възможност за достъп до техните финансови средства по всяко време на денонощието, при максимална сигурност и независимо от работното време на банката, казаха от трезора. Обособяването на специализираните 24-часови зони започа от големите градове, но постепенно ще стане и навсякъде в страната, обясниха от банката.
Влизането в зоната става с банкова карта (не е задължително тя да е издадена от Банка ДСК), която клиентът трябва да прекара през намиращото се на входа на клона или филиала четящо устройство.
Така на всеки клиент се гарантират сигурност и удобство и той може да използва банкомата по обичайния начин - да изтегли суми в брой, да заплати своите сметки за битови нужди или просто да направи справка за наличността по сметката си. Всички 24-часови зони в поделенията на Банка ДСК са снабдени и със системи за видеонаблюдение.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon