новини
Новини и уведомления
News image

Зони с 24-часов достъп в поделения на Банка ДСК

Банка ДСК е сред първите банки у нас, които предлагат на клиентите възможност за достъп до техните финансови средства по всяко време на денонощието, при максимална сигурност и независимо от работното време на Банката.
За тази цел към поделенията на Банка ДСК в повечето големи градове, а постепенно това ще стане и навсякъде в страната,  са обособени специализирани зони. В тях се осигурява на клиентите 24-часов достъп до техните средства, посредством инсталирания във всяка зона  банкомат.
Влизането в зоната става с банкова карта /не е задължително тя да е издадена от Банка ДСК/, която клиентът трябва да прекара през намиращото се на входа на клона или филиала четящо устройство.
Така на всеки клиент се гарантират сигурност и удобство и той може да използва банкомата по обичайния начин -  да изтегли суми в брой, да заплати своите сметки за битови нужди или просто да направи справка за наличността по сметката си.  Всички 24-часови зони в поделенията на Банка ДСК  са снабдени и със системи за видеонаблюдение.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon