новини
Новини и уведомления
News image

Нови функционалности на интернет банкирането ДСК Директ

От 15 ноември 2010г. Банка ДСК предлага на своите клиенти издаване на дебитна карта и откриване на разплащателна сметка чрез интернет банкирането ДСК Директ.

Потребителите на ДСК Директ имат  възможност да си издадат основна и допълнителна дебитна карта Maestro, VISA Electron, MasterCard Space, VISA Space, Virtual MasterCard или Virtual VISA чрез ДСК Директ. В случай, че имат основна карта от същия вид, достъпна в ДСК Директ, клиентите могат да си издадат  и допълнителна кредитна карта MasterCard Galaxy, Visa Galaxy, MasterCard Gold, VISA Gold, или Maxicard.

Клиентите на ДСК Директ имат и  възможността да си открият нова разплащателна сметка в лева, евро или щатски долари.

За издаването на карта и откриването на сметка се оформят необходимите договори и общи условия, които се подписват по електронен път. Потребителите имат възможност да прегледат и отпечатат документите от меню Вашият ДСК Директ\управление на клиентски профил\ подписани документи. От това меню се проследява и статусът на документите. Новосъздадена карта и сметка стават достъпни в профила на клиента в ДСК Директ след като документите се подпишат електронно и от страна на Банката. 

Новооткритата сметка и карта се таксуват „по общи условия”. В случай, че клиентите ползват преференции за разплащателна сметка или за дебитна карта, то при получаването на картата или при следващо посещение в поделение на Банката следва да  уведомят банковия служител, за да се промени параметризацията за  таксуване.   

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon