новини
Новини и уведомления
News image

Стартират национални маркетингови кампании в подкрепа на продукти на Банка ДСК за граждани

 От 7 април т.г. стартират национални маркетингови кампании в подкрепа на продукти на Банка ДСК.
„Станете виртуози в спестяването” е основният призив в подкрепа на безсрочната спестовна сметка „ДСК Стимул”. Тя наистина стимулира многобройните клиенти на Банката към свобода и гъвкавост.  От този вид сметка може да се тегли без ограничения, а също така и да се внасят суми по нея по всяко време. Титулярят получава ежемесечна лихва до 2%, а в края на календарната година и лихвен бонус до 6,75%, начислен върху най-ниското дневно салдо, което сметката е имала през годината.

Друг интересен продукт са срочните влогове с нарастваща лихва «ДСК Спектър» в лева, евро и щатски долари за срок от 9, 12 и 15 месеца.  Договореният срок се  разделя на три равни лихвени периода, като лихвата  нараства във всеки следващ период и за суми над 50 хиляди лева може да достигне 9,25%.  След изтичане на всеки лихвен период, начислената лихва за този период се изплаща, като се прехвърля по разплащателна сметка. При изтичане на първоначално договорения срок, влогът се подновява автоматично, при същите условия. По «ДСК Спектър» могат да се внасят допълнително суми по всяко време.
Кампанията за този продукт ще протече под основния апел  «Високите етажи на лихвата».

Кампанията за промоция по жилищни и ипотечни кредити в евро с лихва 6,29 процент, по време на която всеки клиент може да получи като бонус потребителски кредит без обезпечение при изгодни условия, ще продължи пет седмици под слогана «Любов от пръв оглед. Нов дом сега с Банка ДСК!». За кредит от 50 000 евро за 30-годишен срок и лихва от 6, 29 %, (при изпълнение на условията на програма «ДСК Уют»)  годишният процент на разходите възлиза само на 6,99%.  Условията на промоцията са валидни до края на м. май 2008 г.

Допълнителна информация може да се получи във всяко поделение на Банка ДСК, както и на телефон: 0700 10 375 (на цената на един градски разговор, 24 часа в денонощието) или call_center@dskbank.bg

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon