новини
Новини и уведомления
News image

Kлон на Банка ДСК активно финансира предприемачите

Марина МАЛАШЕВА


Банката има представителства в почти всички родопски общини
Банкови офиси на ДСК има в цяла Смолянска област. Само в областния град те са два, а тази година предстои да бъде открит и трети, съобщи управителят на ДСК-Смолян Севда Царева.
Широката клонова мрежа осигурява лесен достъп на клиентите, които могат да получат актуална и полезна информация за всички видове услуги, които банката предлага. Тъй като тя е унифицирана, всяко нейно поделение в
страната може адекватно да реагира на нуждите на своите клиенти. Представителства на банката има в почти всички родопски общини на територията на област Смолян - Златоград, Чепеларе, Доспат, Девин, Рудозем, Баните.
услуги
ДСК предлага широка гама от продукти - от банкови карти и жилищни кредити до корпоративно кредитиране. Във връзка с членството на България в Европейския съюз банката отпуска кредити, предназначени за реализиране на проекти, съфинансирани
от структурните фондове и Кохезионния фонд. Тези специализирани продукти са ДСК Евростарт, ДСК Европроект, ДСК Евромост и ДСК Еврофинал.
европодкрепа
Ново дъщерно дружество на банката бе създадено наскоро за усвояването на средствата от европейските фондове - ДСК Бул - Проджект ООД. Дружеството подготвя проекти и предлага консултации по оперативните програми. Преференциални условия за малки, средни и микропредприятия с фирмена история предлага пакетната програма Бизнес комфорт, осигуряваща удобство на обслужването и намаляване на банковите разходи.
Тенденции
Все повече корпоративни клиенти, малки и средни предприятия се възползват от кредитите, които предлага банката. Благодарение на кредитирането много фирми израснаха и се утвърдиха на регионалния и националния пазар. Близо 250 фирми от Смолянска област са се възползвали от кредитите на банката. Смолянският клон на ДСК активно финансира предприемачите в Родопския край. Стремим се да насърчаваме бизнеса и да
създаваме благоприятни условия за неговото развитие. Чрез отпуснатите от нас кредити много фирми
се разраснаха и разшириха дейността си. Освен това без кредит един бизнес трудно би могло да процъфти и да се наложи, твърди управителят на ДСК-Смолян Севда Царева.
***
Текст под снимка
Все повече корпоративни клиенти, малки и средни предприятия се възползват от кредитите, казва севда Царева, управител на клона на банка ДСК в Смолян.

 

 

 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon