новини
Новини и уведомления
News image

Съобщение за клиентите на БО Кремиковци

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че считано от 01.06.2018 г. Банков офис Кремиковци на Банка ДСК в гр. София, кв. "Ботунец" (до Участък Кремиковци към V РУ на СДВР) се обединява с Клон Дондуков.

За Ваше удобство, Банка ДСК запазва съществуващия банкомат, където може да извършвате операции по справки, теглене на суми в брой и плащане на сметки. С мобилното и интернет банкиране ДСК Смарт и ДСК Директ, Банка ДСК Ви предоставя допълнителна възможност за достъп до Вашите сметки и средства, както и достъп до основни банкови продукти.

При необходимост от извършване на справки, консултации и при възникнали проблеми, съдействие може да получите и по телефона на *2375 (мобилен номер за М-тел, Теленор, Виваком, bob) и 070010 375  (универсален фиксиран номер от мрежата на Виваком).

При необходимост от консултация на място с наш банков консултант и/или извършване на други банкови операции можете да бъдете обслужени във всяко поделение на Банка ДСК, като на територията на гр. София те са 61 броя и най-близките офиси са:

Поделение

град

адрес

понеделник - петък

Филиал Кв. Левски

София

ж.к. "Левски-В" бл. 19, вх. Г

08.00 - 17.00

Клон Дондуков

София

бул. „Кн. Дондуков“ № 86

08.00 - 17.00

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon