News image

Банката предупреждава относно нова phishing атака

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим за нов опит за фишинг измама.

Клиенти на Банка ДСК са получили по имейл съобщение от името на Банка ДСК, в което се съобщава за промяна в стандартите за сигурност на Банката. Съобщението приканва да последвате линка и да въведете нови данни за вход в ДСК Директ, след което да изчакате получаването на SMS съобщение с код за достъп. Линкът води до сайт, който е точно копие на ДСК Директ, отпреди обновяването на дизайна.

В случай че сте получили такова съобщение, молим ви незабавно да го изтриете, без да следвате линка и без да въвеждате никакви данни. Ако сте въвели информация, променете своевременно достъпите си до ДСК Директ от друг компютър и се свържете с Call Center на Банка ДСК на телефон 0700 10 375, кратък номер *2375 (*BDSK),

Използваме случая да напомним, че Банка ДСК или друга финансова институция при никакви случаи няма да поиска от вас да предоставите данни за пароли, ПИН или CCV код на карта, както и други данни, свързани с достъпите Ви за електронно или мобилно банкиране. Можете да се запознаете с нашите препоръки за сигурност на уеб сайта на Банката, тук: https://dskbank.bg/препоръки-за-сигурност.

Още новини

 
Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

 

Мобилно банкиране

Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

Време след което ще бъде показан мобилният банер (в секунди):

5