News image

Банка ДСК откри два киоска на Летище София за продажба на кредитна карта DSK-Wizz Air

Александра Ангелова

в. Банкеръ четвъртък, 20 декември 2018

През тази седмица на летище София се проведе официалното откриване на новите информационни киоски на Банка ДСК, предлагащи иновативната кредитна карта DSK-Wizz Air. В събитието взеха участие Диана Митева, член на УС, изпълнителен директор и ръководител направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК, Ася Иванова, председател на Съвета на директорите на „Летище София“ и представители на авиокомпания Wizz Air.

Информационните киоски вече са активни и са на разположение на всички пътници, които излитат от Терминал 1 и Терминал 2 на летище София, и желаят да се възползват от преференциалните условия на безконтактната кредитна карта DSK-Wizz Air.

„Само за 7 месеца на пазара, картата DSK-Wizz Air се превърна в разпознаваем и търсен от потребителите банков продукт. Тя е без аналог в страната и е специално създадена за хората, които обичат да пътуват, пътуват често и желаят да се възползват от една атрактивна бонусна програма. С откриването на нашите нови киоски за продажба на кредитната карта на летище София, правим следваща стъпка в развитието на услугата, която предлагаме на нашите клиенти. Изборът на локацията не е случаен. Целта е продуктът да е още по-близо до пътуващите хора и да ги провокира да мечтаят смело за повече вълнуващи и достъпни пътувания“, сподели Диана Митева на събитието.

Ася Иванова поздрави Банка ДСК за добрите партньорски отношения през годините и пожела успех на новата услуга, която ще бъде достъпна за всички пътуващи през летище София.

При пазаруване с DSK-Wizz Air кредитна карта, издадена от Банка ДСК, се печелят точки, които могат да се използват за отстъпки при покупка на самолетни билети и други услуги от сайта на Wizz Air. Едновременно с това DSK-Wizz Air е стандартна кредитна карта, с която може да се пазарува навсякъде – онлайн, в супермаркети, МОЛ-ове, ресторанти, бензиностанции и др.

С кредитната карта се получава и безплатно членство в програмата Wizz Discount Club, осигуряващо допълнителни отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги на www.wizzair.com при всяко пътуване с Wizz Air. Отстъпките важат и за придружители по време на полета – до максимум 5 други лица.

Картата гарантира и сигурни разплащания в Интернет – с помощта на еднократна 3-D парола при пазаруване в сайтове, включени в програмите за сигурност Verified by Visa и Mastercard SecureCode.

При използване на кредитната карта с логото на Mastercard клиентите получават като бонус 4 точки за всеки похарчен 1 лев на сайта на Wizz Air и 2 точки за всеки похарчен 1 лв. при всички останали търговци. Стойността на всяка точка е 0.01 лв. През платформата за интернет банкиране на банката - ДСК Директ, клиентите могат да следят броя на натрупаните точки, трансакциите, които са ги формирали, и използването им, а паричната равностойност на усвоените точки се зареждат от Wizz Air в профила на клиента в сайта на авиокомпанията.

Като безспорен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК е банката с най-мащабна дигитална трансформация на ритейл бизнеса си и работи върху създаването и постоянното подобряване на иновативни продукти и решения за индивидуалните клиенти, каквато е и кредитната карта DSK-Wizz Air.

Още новини

 
Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
  • Вижте близките клонове & АТМ
DSK Smart

Finance

 

Мобилно банкиране

Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
  • Вижте близките клонове & АТМ
DSK Smart

Finance

Време след което ще бъде показан мобилният банер (в секунди):

5