новини
Новини и уведомления
News image

Нов опит за фишинг измама


Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим за нов опит за фишинг измама.


Клиенти на Банка ДСК са получили измамни SMS съобщения от името на Банка ДСК за блокирана сметка / акаунт или др., чрез които се цели актуализация на клиентския профил в ДСК Директ. Съобщенията приканват да последвате линк и да въведете данните си за вход в ДСК Директ, както и друга чувствителна информация.

В случай че сте получили такова съобщение, молим Ви незабавно да го изтриете, без да следвате линка и без да въвеждате никакви данни. Ако сте въвели информация, променете своевременно потребителските си идентификатори за достъп до ДСК Директ от друг компютър и се свържете с Call Center на Банка ДСК на телефон 0700 10 375, кратък номер *2375 (*BDSK), на имейл call_center@dskbank.bg или чрез формите за обратна връзка на страницата на банката или ДСК Директ.

Използваме случая да напомним, че Банка ДСК или друга финансова институция при никакви случаи няма да поиска от Вас да предоставите данни за пароли, ПИН или CVC/CCV код на карта, както и други данни, свързани с достъпите Ви за електронно или мобилно банкиране. Можете да се запознаете с нашите препоръки за сигурност на уеб сайта на банката: https://dskbank.bg/препоръки-за-сигурност

С уважение,
Екипът на Банка ДСК

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon