Банка ДСК отново с две награди от Асоциация Банка на годината

За трета поредна година Банка ДСК спечели наградата за „Ефективност“ на Асоциация Банка на годината. На гала церемонията вчера Главният изпълнителен директор на Банка ДСК г-жа Виолина Маринова прие наградата от името на цялото ръководство на финансовата институция. Освен наградата за най-ефективна банка на 2018 г., Банка ДСК получи и специален приз „Банкова сделка на годината“ по повод придобиването на Експресбанк.
„За мен е изключителна привилегия да оглавявам една от най-успешните банкови институции в България. Наградата за „Ефективност“ на Асоциация Банка на годината е още едно признание за това, че сме най-добри в това, което е същината на нашия бизнес днес – кредитирането и модерните транзакционни операции. Приемам тези награди от името както на управителния съвет, така и на всеки служител на банката. Защото само благодарение на ежедневните усилия на всеки един от нас, е възможно да вървим напред и да постигаме високи резултати. Пред нас стоят много предизвикателства, но съм сигурна, че догодина, когато успешно приключим интеграцията с Експресбанк, ще си тръгнем от церемонията с още повече награди“, заяви г-жа Виолина Маринова по повод поредните престижни отличия за Банка ДСК.
Наградата за "Ефективност" е една от основните категории, които участват в определянето на голямата награда "Банка на годината" на Асоциация Банка на годината. Според организаторите най-ефективната банка е тази, която печели най-много от присъщата й дейност - кредитиране и обслужване на парични операции, като същевременно поддържа оптимално разпределение на активите си и следи стриктно риска в своя портфейл.
Банка ДСК печели приза за най-ефективна банка на годината за четвърти път откакто е създадена категорията.

 

Още новини

 
Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

 

Мобилно банкиране

Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

Време след което ще бъде показан мобилният банер (в секунди):

5