новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и ОТП Лизинг ще участват на Международното селскостопанско изложение Бата Агро 2019 г.

Традиционно Банка ДСК се включва в Международното селскостопанско изложение „БАТА АГРО“, което тази година ще се проведе от 14 до 17 май 2019 година, за да представи конкретни решения, нови възможности и реални ползи за бъдещи и настоящи клиенти, занимаващи се с малък и среден бизнес, и за представителите на агросектора.

Агробизнесът заема ключово място в бизнес стратегията на Банка ДСК. Осигуряването на адекватно финансиране, повишаването на достъпа на земеделски производители до кредитен ресурс, както и създаването на приемливи и атрактивни условия за финансиране, в съответствие с интересите и нуждите на земеделските стопани/производители, са част от средствата за реализиране на бизнес стратегията, но и начин за създаване на устойчиво партньорство между Банка ДСК и представителите на агробизнеса. За да бъде адекватна на динамиката в потребителските нагласи и търсене в сектора, банката непрекъснато обновява портфолиото си от специализирани продукти за земеделски производители и стопани, като им дава възможност за модернизация и разширяване на производството им, закупуване на нови машини и технологии, както и възможност за оборотни средства за покриване на текущи нужди.

При инвестиционното финансиране банката предлага кредитен лимит за покупка на земеделска земя и кредит за покупка на земеделска техника, с които предоставя конкретни решения и реални ползи за реализиране на бъдещи планове за  клиентите от агросектора.

При оборотните кредити Банка ДСК предлага на земеделските производители „Двойно авансово финансиране за земеделски производители“ по определени бъдещи субсидии за две кампании напред, който е изключително иновативен за банковия пазар в България. Клиентите могат да се възползват и от кредитна линия за авансово финансиране на схеми и мерки за директни плащания.

Информация за продуктите и пакетите от услуги, предназначени за агробизнеса, можете да намерите на специализирания сайт ДСК Агро.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon