новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и Експресбанк подкрепят заедно първия в България Агро Хекатон

Банка ДСК и Експресбанк се обединяват и в подкрепа на първия Агро Хекатон в България. Събитието е посветено на иновациите в земеделието и ще се състои на 13 и 14 септември 2019 г. на територията на NIK Academy в шуменското село Изгрев. Целта на събитието е провокиране на интерес сред земеделските производители за предимствата на дигиталните технологии, както и за въвличане на ИТ специалисти в предизвикателствата на агро сектора.

В рамките на ден компютърни специалисти, студенти в аграрни университети и земеделци ще генерират идеи и ще разработват решения по предварително определени теми, сред които са използване на изкуствен интелект, автоматизации и интернет в земеделието. Участниците ще имат на разположение и ментори, които ще ги подпомагат в процеса на разработване на прототипните предложения.

Всеки желаещ да участва може да се регистрира на: https://www.nik-academy.bg/events. AgriTechHack дава възможност за индивидуално или групово участие. Входът е безплатен и най-добрите идеи ще получат парични награди на обща стойност 22 000 лева.

Проектът AgriTechHack  е емблематичен за Банка ДСК и Експресбанк, тъй като е първият им съвместен проект, съответстващ на стратегията на двете институции да подкрепят иновативни проекти от обществено значение, целящи модерно, по-ефективно и високотехнологично бъдеще за България.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon