DSK Smart Beta test banner

Бъди един от първите с нов DSK Smart.

Стани Бета тестер.

Искаме да чуем твоето мнение относно новия дизайн на DSK Smart и функционалностите, които приложението предлага. Включи се като бета тестер и бъди сред първите изпробвали новото приложение и дай приноса си към развитието на онлайн услугите, които предоставяме на теб и нашите клиенти.

Ето какво ще очакваме от теб като тестер:

  • Да имаш под ръка телефон с Android (над 4.4.2)
  • Да тестваш на смартфона си посочените функционалности.
  • Да ни изпратиш впечатленията си през анкетата в долната част на тази страница (дали си открил проблеми или не и какво мислиш за новия дизайн).

Текущ дизайн

Нов дизайн

 

Кога?

26 ноември – 31 декември 2019 г.

Защо да участвам?

Искаме да разберем твоето мнение и заедно да подобрим дизайна и функционалностите на новото мобилно банкиране DSK Smart, така ще ни помогнеш да го направим по-лесно и удобно за използване за теб и всички останали потребители.

Какво ти е необходимо?

Няма нужда от специални умения или опит. Ще ти трябват само няколко минути, за да се запознаеш с новия дизайн на DSK Smart и начина на работа. Необходимо е да имаш смартфон с операционна система Android (версия над 4.4.2.) и заявен достъп до електронните канали на Банка ДСК – интернет банкирането ДСК Директ и мобилното банкиране DSK Smart. Ако нямаш достъп до електронните канали можеш да заявиш такъв в удобен за теб офис на Банка ДСК.

Как да участвам?

1. Намери приложението DSK Smart в Google Play на телефона си и го отвори. На екрана ще видиш описанието на приложението и в долната му част раздел „Присъединяване към бета-програма“.

2. Кликни върху „Присъединяване“ и потвърди включването си.

3. Инсталирай наличната актуализация на DSK Smart. Тя ще замени текущата версия, която използваш.

 

С новото приложение ще можеш да използваш всички функционалности на мобилното банкиране, които са били достъпни за теб и до сега.

 


Изтегли приложението, разгледай възможностите му и попълни своите впечатления във формата за обратна връзка:

1. Каква е общата Ви оценка за новото приложение DSK Smart?
2. Моля, оценете поотделно изброените опции по-долу:
Критерий
Оценка
Нов дизайн
 
Менюта преди вход
 
Меню "Битови"
 
Меню "Карти"
 
Меню "Преводи"
 
Менюта в секция "Още"