17.03.2023

Банка ДСК подкрепя кампанията „8 женски каузи за 8 март“ на фондация BCause

По повод Международния ден на жената DSK Bank застава зад каузата на BCause Foundation, подкрепяйки ежегодната им кампания „8 женски каузи за 8 март“. Кампанията цели да подпомогне 8 организации, които работят с жени, пострадали от домашно насилие и техните деца, както и такива, които се борят за превенция на проблема.

От началото на 2023 г. всяка седмица една жена губи живота си вследствие на домашно и полово-базирано насилие. В Банка ДСК вярваме че това, което се случва зад стените на дома, е наша работа и е важно да се дава гласност на проблема. За втора поредна година въвличаме колеги и клиенти в каузата, като за всяка обратна връзка, получена в рамките на инициативата „Гласът на клиента“ даряваме средства в помощ на Фонда за подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие на фондация BCause.


Подкрепяйки дългосрочно каузата, даваме възможност на дарителите да са полезни не само с дарени средства, но и с разбиране към проблема с насилието и съпричастността в обществото.

Ако желаете и вие да помогнете на пострадали жени и деца да получат сигурност, защита, емоционална подкрепа и социална рехабилитация, дарете онлайн в страницата ни в ПЛАТФОРМАТА.бг (platformata.bg)Банка ДСК помага на жени и деца, пострадали от насилие (platformata.bg)
 Прочети Повече

Служители на Банка ДСК в подкрепа на 8 женски каузи за 8 март

Служители на Банка ДСК в подкрепа на „8 женски каузи за 8 март“

Банка ДСК подкрепя кампания 8 женски каузи за 8 март с BCause

Банка ДСК подкрепя кампанията „8 женски каузи за 8 март“ на фондация BCause

Банка ДСК помага на Карлово

Екипът на Банка ДСК дари 24 904 лева в подкрепа на хората от наводнените села в община Карлово

Свържи се с екип „PR и комуникации”