04.04.2023

Служители на Банка ДСК в подкрепа на „8 женски каузи за 8 март“

Служителите на Банка ДСК набраха над 3500 лв., а сумата ще бъде разпределена между 8-те организации, участващи в кампанията „8 женски каузи за 8 март“ на Фондация BCause. За поредна година Банка ДСК подкрепя и Фонда за подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие със сумата от 2000 лв.

„Подкрепяйки дългосрочно каузата, даваме възможност на дарителите да са полезни не само с дарени средства, но и с разбиране към проблема с насилието и съпричастността в обществото“ - коментират от Банка ДСК.

Кампанията „8 женски каузи за 8 март“ се провежда за пети път и цели да подпомогне 8 организации, които работят с жени, пострадали от домашно насилие и техните деца, както и такива, които се борят за превенция на проблема.

От Фондация BCause поканихме 8 организации, които познаваме като надеждни и ефективни, да започнат кампании в Платформата.бг през месец март, който е посветен на международното признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.

Кампаниите на избраните от организации ще продължат до 6 април, когато от Фондация BCause  ще удвоят набраната от тях сума до 3 000 лв. Средствата са от  „Фонд за подкрепа на жени пострадали от домашно насилие”.Прочети Повече

Служители на Банка ДСК в подкрепа на 8 женски каузи за 8 март

Служители на Банка ДСК в подкрепа на „8 женски каузи за 8 март“

Банка ДСК подкрепя кампания 8 женски каузи за 8 март с BCause

Банка ДСК подкрепя кампанията „8 женски каузи за 8 март“ на фондация BCause

Банка ДСК помага на Карлово

Екипът на Банка ДСК дари 24 904 лева в подкрепа на хората от наводнените села в община Карлово

Свържи се с екип „PR и комуникации”