Thumbnail debitni_karti_expressbank
debitni_karti_expressbank

Иновативен начин за доставка на новите дебитни карти с лого на Банка ДСК

Една от най-важните промени, които предстоят, е задължителното преиздаване на дебитната карта на клиентите на Експресбанк с нова, с логото на Банка ДСК. Това ще се случи в началото на 2020 г. За да улесни максимално клиентите на Експресбанк и да направи този процес възможно най-удобен за тях, Банка ДСК се е погрижила всеки да получи новата си пластика по най-бързия и подходящ за него начин.

Клиентите на Експресбанк, които притежават единствено дебитна карта, ще получат SMS или Viber съобщение с персонален линк към специално разработена интернет страница на Банка ДСК. Там те ще могат да посочат предпочитан от тях адрес, на който да получат новата си пластика. Персоналният линк ще може да се достъпи и от интернет банкирането им (BankOnWeb). Адрес за доставка клиентите могат да посочат и след обаждане от Контактния център на Банката.

Този иновативен начин на доставка на дебитната карта цели да улесни клиентите на Експресбанк и допълнително да подобри обслужването им. Услугата е напълно безплатна. Предвижда се представител на куриерска фирма да посети клиента директно на посочен от него адрес в работно време и да му предостави картата заедно с подробности за начина на нейното активиране и новия IBAN.

Още новини