News image

Започва процес на доставката на новите карти с логото на Банка ДСК в клоновете на Експресбанк

В средата на януари започва доставката на новите карти с логото на Банка ДСК в клоновата мрежа на Експресбанк. От януари до края на април 2020 г. всички клиенти на Експресбанк, които са предпочели да получат преиздадените си карти в офис на банката, ще получат SMS, Viber, e-mail съобщение или писмо с обратна разписка с информация в кой клон се намира картата им и в какъв срок могат да си я получат. Банката ще изпраща съобщенията поетапно през следващите месеци. Клиенти, които притежават няколко банкови карти, ще получат всички преиздадени пластики в един клон. Преиздадените карти ще се раздават в клоновата мрежа на Експресбанк в цялата страна. За удобство на клиентите на няколко по-малки офиса в София и Варна, картите с логото на Банка ДСК са пренасочени към три, по-големи, които ще функционират като специални разпределителни картови хъбове – един в София и два във Варна. Клиентите, които са пренасочени към някой от тези центрове, ще научат адреса на конкретния чрез персонално съобщение.

При посещение на указания банковия клон, всеки клиент ще получи плик с новата пластика и принадлежащия към нея плик със служебен ПИН код. Банката приканва клиентите да се уверят в целостта на пликовете и  да сменят на АТМ получения ПИН код със свой. Новата карта ще осигурява достъп до средствата им след фактическото обединение на двете банки, планирано за средата на 2020 г. В следващото видео са представени нагледно и с примери всички стъпки, които клиентът трябва да последва, за да активира новата си карта.


За удобство на бъдещите си клиенти от Експресбанк, Банка ДСК разработи и специален локатор за банкови карти. Секцията „Къде е новата ми карта с лого на Банка ДСК?“ дава възможност на всеки клиент на Експресбанк да научава актуална информация за етапа на доставка на новата му пластика. Необходимо е картодържателят да въведете IBAN на настоящата си сметка и така ще разбере моментния статус на доставката. Тази функционалност цели да улесни клиентите и да им предоставя навременна и ясна информация за всеки етап от предстоящия процес.

Всички индивидуални клиенти, които вземат новата си пластика в периода, посочен в изпратените от Банка ДСК съобщения, ще участват в кампания с награди.  От банката са подготвили 5 ваучера за екскурзии на стойност 2 000 лв., 10 смартфона Apple iPhone 11 и 50 парични награди на стойност 500 лв.

Не се колебайте да задавате въпросите си и чрез контактната ни форма.

Още за преиздаването на новите карти с логото на Банка ДСК, може да прочетете тук:

- Често задавани въпроси;
- Информация за промените, които очакват клиентите на Експресбанк

Още новини