Thumbnail news-integration
news-integration

Добре дошли в обединената Банка ДСК

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че процесът на интеграция между Банка ДСК и Експресбанк приключи успешно. Ние вече сме обединена, по-голяма и още по-силна Банка ДСК.

За нас е привилегия, че сте наши клиенти, защото грижата за клиента, в съчетание с персонално отношение при обслужването, е наш основен приоритет. За да Ви улесним в процеса на интеграция, създадохме тази интеграционна платформа, където да намирате важна информация за всички промени.

С действителното обединение на двете финансови институции, Банка ДСК заема челната позиция в банковия сектор по отношение на депозити и кредити, обслужвайки над 2.5 милиона клиенти. Всички Вие, нашите клиенти, ще имате достъп до най-голямата мрежа от клонове и банкомати в страната. Ще имате възможност да използвате пълния спектър от модерни финансови продукти и услуги - иновативни електронни канали за банкиране, още по-богата гама от картови и кредитни продукти, както и разнообразни спестовни и инвестиционни решения. Разработили сме за Вас високотехнологични продукти и услуги, адаптирани към Вашите нужди, с експертните познания и опита на Група ОТП - най-успешната универсална банкова група в Централна и Източна Европа с присъствие в 12 държави.

Поради пандемията от коронавирус, всички ние преминаваме през период на предизвикателства, изпълнен с постоянно променящи се обстоятелства и по-голямо от обичайното напрежение. Въпреки това, благодарение на Вашето доверие в нашите услуги, ние вярваме, че заедно ще преодолеем този момент на изпитание в живота ни, ще станем по-силни и още по-ефективни, за да Ви предоставяме възможно най-доброто банково обслужване. Бихме искали да Ви уверим, че новата обединена Банка ДСК ще бъде до Вас, ще осигурява гъвкаво обслужване и продукти, ще се вслушва във Вашите нужди и изисквания, за да Ви съдейства да взимате правилните финансови решения.

Приветстваме Ви с добре дошли в най-голямата и силна банкова институция на българския пазар, с модерна дигитална стратегия и индивидуален подход към всеки клиент. Добре дошли в банката, предоставяща достъпни първокласни услуги чрез широка клонова мрежа, модерни канали за електронно банкиране и висококвалифицирани служители.

С уважение,

Вашата Банка ДСК

Още новини