Mastercard Affluent Concierge от Банка ДСК

На Вашите услуги

 

С услугата Mastercard Affluent Concierge от Частно Банкиране на Банка ДСК, притежателите на карти Mastercard Gold, Mastercard Platinum, Mastercard Galaxy, Mastercard DSK-Wizz Air, World Debit Mastercard, получават това, което искат.

Когато поискат. Колкото пъти искат.

Описание на услугите, включени в пакет Mastercard Affluent Concierge:

Изкуство и култура
Информация относно търговия с антики и изкуство
Галерии
Културни центрове
Туристически обиколки
и други
Наемане
Автомобили
Хеликоптери
Велосипеди
Лодки
Яхти
Таксиметрови услуги
Въздушни чартъри
и други
Поръчка на подаръци
Годишнини
Рождени дни
Кръщене
Коледа
Великден
и други до 100 EUR
Спорт и спортни събития
Плажни
Волейболни клубове
Футболни клубове
Гмуркане
Езда
Яхтени/мото клубове
Ски
Водни спортове
Посещение на стадиони
и други

Професионалният екип на Mastercard Affluent Concierge предоставя информация за бизнес и развлекателни пътувания, съвети за дестинации за пътуване, ръководства за града, бизнес етикет в чужбина, изисквания за паспорти и визи и информация за времето. Mastercard Affluent Concierge може да предостави информация за конкретни дати на турнета, развлекателните събития и спортните графици, както и препоръки за ресторанти в градовете по целия свят.

По време на пътувания, услугата осигурява резервационни услуги за пакетни почивки, полети, хотели, автомобили под наем и/или организиране на специализирани пътувания, включително чартър на самолети или яхти.

Професионалният екип на Mastercard Affluent Concierge Ви осигурява достъп до всички видове развлекателни мероприятия - от рок и поп концерти до балет и опера, спортни събития, шоута, ресторанти и всички видове нощен живот, вкъщи или навън.

Професионалният екип на Mastercard Affluent Concierge Ви осигурява доставка на подаръци и предлага възможността да намери перфектния подарък на местно или международно ниво. Mastercard Affluent Concierge организира доставка до дома, офиса или специална дестинация.

Професионалният екип на Mastercard Affluent Concierge може да Ви осигури уникални решения при организиране на събития, като осигури пълен набор от изпълнители и организатори. Mastercard Affluent Concierge може да предостави организатори на събития, занимаващи се с концерти, готвачи, занимания, фотографи и други служители.

Услугата Mastercard Affluent Concierge е на разположение на Клиента с едно обаждане по телефона, навсякъде по света от понеделник до неделя 24/7.


Регистрация на услугата

  За предоставяне на услугата, Клиентът трябва да извърши еднократна първоначална телефонна регистрация.

 1. Необходимо е Клиентът да се обади на посочения в Искането за ползване на услугата телефонен номер.
   
  • Идентификация на клиента - Клиентът се съгласява да предостави поисканата информация за регистрация при първо обаждане към Mastercard Affluent Concierge. Информацията за регистрация включва: лична информация за последваща идентификация (например име, предпочитан поздрав, информация за контакт включително телефонен номер, имейл адрес и настоящ адрес, при необходимост от размяна на кореспонденция), навици, предпочитания, информация по профила на клиента и данни на картата Mastercard, ако е необходима за извършване на транзакция. Ако горепосочената информация не е събрана при първото обаждане, може да бъде допълнена при последващи обаждания, когато е уместно спрямо искането на Клиента. Доставчикът на услугата Mastercard Affluent Concierge се задължава да спазва приложимите закони за защита на личните данни при обработването на такива данни и лична информация. За повече информация относно практиките на Mastercard, свързани със защитата на личните данни, посетете: www.Mastercard.com/privacy.
  • Успешна регистрация – след приключване на разговора и успешна идентификация на Клиента от страна на служител на Mastercard Affluent Concierge, Клиентът може активно да се възползва от услугата, без да е необходима допълнителна регистрация при всеки следващ разговор.

  Условия за изпълнение на услугата

  1. Услугата Mastercard Affluent Concierge се предлага на клиентите на следните езици в посочените часови интервали:
  2. 1.1. Услугата Mastercard Affluent Concierge е достъпна за клиентите от Понеделник до Неделя 24/7;

   1.2. Услугата Mastercard Affluent Concierge е достъпна за клиентите на български език от Понеделник до Петък от 09:00 до 20:00 часа;

   1.2. Услугата Mastercard Affluent Concierge е достъпна за клиентите на български език в Събота от 09:00 до 17:30 часа;

   1.3. Услугата Mastercard Affluent Concierge се предлага на клиентите  на английски език извън описаните дни и часове в т. 1.2. и 1.3.;

   1.4. На официални празници, услугата Mastercard Affluent Concierge е достъпна само на английски език;

   1.5. За англоговорящи клиенти, услугата е достъпна 24/7, седем дни в седмицата на английски език.

  3. Услугата Mastercard Affluent Concierge се предлага по следните картови продукти, издавани от „Банка ДСК” с логото на Mastercard:
   •  DSK-Wizz Air;
   •  Mastercard Galaxy [1];
   •  Mastercard Gold;
   •  Mastercard Platinum;

    

  4. Всички запитвания по Услугата, следва да бъдат отправяни писмено на адрес: dsk_concierge@concierge-mc.com.


  5. [1] Услугата Mastercard Affluent Concierge е достъпна само за безконтактни кредитни карти Mastercard Galaxy

    

    


  Свържете се с нас, за да получите
  преференциални условия!

  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СРЕЩА