empty image

Промоционални условия по стокови кредити от Банка ДСК за покупка на избрани от Технополис стоки

Заповядайте във верига магазини Технополис и заявете до 29.10.2020 г. стоков кредит от Банка ДСК с 0% лихва за покупка на избрани от Технополис стоки на изплащане.

Какво ви предлагаме?

  • Изплащане на стоката без оскъпяване на 6 или 10 равни вноски. Първата вноска е платима на каса на Технополис в момента на покупката, а останалите 5 или 9 вноски се финансират с кредит от Банка ДСК.

  • Размер на кредит: от 150 до 5 000 лв.

  • Годишен фиксиран лихвен процент: 0%

  • Годишен процент на разходите: 0%

Какви са предимствата за Вас?

  • Улеснена и бърза процедура на кандидатстване само срещу валидна лична карта;

  • Сами избирате датата на плащане на месечните вноски;

  • Без такси при одобряване и сключване на договора за кредит;

  • Без такса за предсрочно частично или пълно погасяване на кредит.

Пример:

Цена на стоката: 600 лв., първа вноска - 100 лв., платими на касата в Технополис в момента на покупката. Размер на кредита: 500 лв. Срок на изплащане: 5 месеца. Годишен фиксиран лихвен процент: 0%. Годишен процент на разходите: 0%. Вноски: 5х100 лв. Обща сума, дължима по кредита: 500 лв.

Цена на стоката: 1000 лв., първа вноска - 100 лв., платими на касата в Технополис в момента на покупката. Размер на кредита: 900 лв. Срок на изплащане: 9 месеца. Годишен фиксиран лихвен процент: 0 %. Годишен процент на разходите: 0%. Вноски: 9х100 лв. Обща сума, дължима по кредита: 900 лв.

Промоцията важи за съответно обозначените стоки и вноски в брошурата на хипермаркети Технополис и не се прилага за онлайн покупки на изплащане. За всички останали стоки имаме други предложения, за които може да научите от нашите консултанти в магазини Технополис.

Настоящето предложение има информативен характер, като от него не възникват ангажименти или задължения за Вас, освен ако се възползвате от предложението като сключите договор с Банка ДСК.

Размер на кредита

500 лв.

Месечна вноска

100 лв.

Срок на кредита

5 месеца

Общо дължима сума

500 лв.

  • Фиксиран годишен лихвен процент – 0,00%
 

Други продукти

Специални условия

Възползвайте се от предложенията ни във верига мебелни магазини Aiko и сервизи за гуми Примекс

Стоков кредит

За покупки на стоки и услуги на изплащане, можете да се възползвате от Бърз стоков кредит от 150 лв. до 5 000 лв. и срок на изплащане от 3 до 48 месеца. Можете да заявите на място във всеки магазин, обозначен със стикер „ДСК Кредит“.

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати