Студентски
пакет

Ако си студент или докторант редовна форма на обучение и очакваш възвръщаемост от направената в образованието си инвестиция, ние сме до теб за да подкрепим всяко твое начинание. Предлагаме ти специално разработен пакет, включващ банкови продукти и услуги, които да са ти от полза в процеса на обучение. А само до 31.12.2020 г., ако сключиш договор за Студентски пакет, ползваш пакета без такса за обслужване за първата година. Редовна цена на пакета след изтичане на промоцията – 0,50 лв. на месец.

Младежки
пакет

Ако си на възраст между 18 и 29 години и държиш на своята финансова независимост, можеш да се възползваш от пакет, включващ банкови продукти и услуги, подбрани специално за теб! А само до 31.12.2020 г., ако сключиш договор за Младежки пакет, ползваш пакета без такса за обслужване за първата година. Редовна цена на пакета след изтичане на промоцията – 1 лв. на месец.

Студентски
пакет


КАКВО ИМА В ПАКЕТА:

Разплащателна сметка

Това е твоята сметка в Банка ДСК. С нея ще можеш да превеждаш и получаваш пари, да теглиш средства в брой, да ползваш банкова карта и да правиш електронни разплащания.

» Без такса за откриване;
» Без такса месечно обслужване;
» Без такса за вътрешнобанков и междубанков превод в лева за заплащане на дължими такси към ВУЗ на територията на Република България.

Карта DSK-ISIC

Това е комбинирана карта, която съчетава в себе си дебитна карта Debit MasterCard PayPass, с която можеш да плащаш в страната и чужбина, както и в интернет, и международна студентска идентификационна карта ISIC, с която получаваш отстъпки и други преференции в ресторанти, музеи, кина, заведения и много други обекти в България и чужбина. Виж пълния списък за намаленията, от които можеш да се възползваш тук

» Без такса за издаване на картата;
» Без годишна такса за обслужване;
» Без такса за теглене на пари в брой от банкомат на Банка ДСК;
» Преференциална такса за теглене на пари в брой от банкомат на друга банка в страната – 0,45лв.;
» Необходимо да представиш в офис на Банка ДСК заверена студентска книжка и паспортна снимка в електронен формат.

Виртуална карта

Ако искаш да пазаруваш в интернет, но се притесняваш, че данните на картата ти могат да попаднат в чужди ръце, най-подходящият продукт за теб е виртуалната карта на Банка ДСК. С нея можеш да пазаруваш бързо и лесно, като средствата ти остават максимално защитени през цялото време.

ДСК Директ

Онлайн банкирането на Банка ДСК, с което можеш да проверяваш средствата по сметките си, да превеждаш пари към собствени или чужди сметки, да плащаш сметките за ток, вода, интернет, данъци, да спестяваш средства и още много функции, които ще ти спестят почти всяко ходене до банката.

ДСК Smart

Това е приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК, с което ще имаш достъп до средствата си от своя телефон.

Можеш да изтеглиш и тестваш безплатно приложението от iTunes AppStore, Google Play Store .

Свали за iPhoneСвали за Android

 


За да тестваш приложението, натисни Демо.

 

Младежки
пакет


КАКВО ИМА В ПАКЕТА:

Разплащателна сметка

Това е твоята сметка в Банка ДСК. С нея ще можеш да превеждаш пари, да теглиш средства, да ползваш банкова карта и да правиш електронни разплащания.

» Без такса за откриване;
» Без такса за месечно обслужване;
» С възможност за предоставяне на автоматичен кредит овърдрафт, за което се сключва отделен договор;

Младежка дебитна карта

Това е комбинирана карта, която съчетава в себе си дебитна карта MasterCard, с която можеш да плащаш в България, в чужбина и в интернет, и европейска младежка карта EYC, с която получаваш отстъпки и други преференции в ресторанти, музеи, кина, заведения и много други обекти в България и чужбина.

» Без такса за издаване;
» Без годишна такса за обслужване;
» Без такса за теглене на банкомат на Банка ДСК;
» Преференциална такса за теглене на банкомат на друга банка в България – 0,65лв.;
» За издаване на младежка дебитна карта, е необходимо да донесеш в офис на Банка ДСК паспортна снимка в електронен формат.

Виртуална карта

Ако искаш да пазаруваш в интернет, но се притесняваш, че данните на картата ти могат да попаднат в чужди ръце, най-подходящият избор за теб е Виртуалната карта на Банка ДСК. С нея можеш да пазаруваш бързо и лесно, като средствата ти остават максимално защитени през цялото време.

ДСК Директ

Онлайн банкиране, с което можеш да проверяваш средствата по сметките си, да превеждаш пари към собствени или чужди сметки, да плащаш сметките за ток, вода, интернет, данъци, да спестяваш средства и още много функции, които ще ти спестят почти всяко ходене до банката.

ДСК Smart

Това е приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК, с което ще имаш достъп до средствата си от своя телефон.
Можеш да изтеглиш и тестваш безплатно приложението от iTunes AppStore, Google Play Store .

Свали за iPhoneСвали за Android

 


За да тестваш приложението, натисни Демо.

 

Намаления

СПОРТ? ХРАНЕНЕ? МОДА?

Виж какви намаления ти носи твоята DSK ISIC и
DSK EYC в България.

КАТЕГОРИЯ

НАМАЛЕНИЕ