Заяви консултация </br> за жилищен кредит

Заяви консултация
за жилищен кредит

Твоят нов дом те очаква

Заяви

  • Кредит до 50 000 лв
  • Кредит за жилище
  • Кредит за екскурзия
  • Обединяване на кредитите
  • Кредитна карта

Кандидатствай

мес.
Лихвен процент
ГПР %
Обща дължима сума
Месечна вноска

Как да се свържа с банката?


0700 11 375

Свържете се с кредитен консултант


Ще се свържем с вас

Посочете удобен час и ние ще се свържем с вас


Запазете час

Запазете час за консултация в клон на банката

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че изчисленията на калкулатора целят да Ви дадат отправна точка за размера на Вашите погасителни вноски по кредита. Възможно е да се различават от стойностите, които банката ще Ви предложи в зависимост от Вашия индивидуален случай. След като подадете заявка онлайн, наш консултант ще се свърже с Вас с пълна информация и подробности.

Данни за обратна връзка

Удобно време за обратна връзка

Моля, направете своя избор:
Координати за обратна връзка
Предпочитан начин за контактПокупката на Вашия дом е един от най-вълнуващите моменти в живота Ви.

В повечето случаи тя представлява най-важната инвестиция, която сте правили досега, и е свързана с вземането на много съществени решения, които се отнасят до локацията, разпределението, големината, цената и финансирането на избраното от Вас жилище. За да бъдем полезни при Вашия избор, Ви предлагаме следните съвети, които да следвате:

Полезни съвети

Преди да направите избор на ипотечен кредит и да се сдобиете с мечтания дом е необходимо да се запознаете с най-важните параметри и предпоставки, свързани с Вашите потребности и цели.

Има много детайли, които е препоръчително да отчетете - от планиране на средствата, с които желаете да разполагате, изборът на имот и инвестиция, до вземането на крайно решение за месечните Ви финансови възможности за погасяване на кредита.

Ние ще ви помогнем да стартирате финансовото си планиране, като отговорим на всички въпроси и Ви съдействаме по време на целия процес, като Ваш доверен партньор

И още...

Кредитен портал на Банка ДСК

Какво представлява услугата? Кредитният портал е защитена онлайн платформа, която позволява всички необходими документи по Вашия заем да се подават по електронен път. По този начин значително се улеснява цялостния процес по кандидатстване и одобрение и се съкращава времето за получаване на кредита.

Какви са предимствата?

  • Разполагате с пълен и точен списък на документите, които е нужно да предоставите
  • Спестявате време – не се налага да посещавате банков офис в работно време, за да предоставите всеки документ, издаден на хартия
  • Спестявате усилия - можете да прикачите необходимите документи по сделката, директно от Вашия мобилен телефон, където и когато Ви е удобно
  • Следите в реално време статуса на всеки качен документ и придвижването на Вашия кредит
  • Осигурявате бърз прогрес по Вашата сделка, тъй като банковият консултант може да работи веднага с качените от Вас документи

Как да се възползвате?

За да използвате кредитният портал Ви е необходимо потребителско име и парола за достъп. Те ще Ви бъдат изпратени от банката след проведената кредитна консултация и изготвена оферта, на уточнения от Вас e-mail адрес или мобилен номер.