01.09.2023

Реализация на проект “Град като хората”

Издание 2022 г.:

„Град като хората“ за втора поредна година преобрази още едно кътче на столицата от сив и незабележим терен в цветно и яко място.

През 2021 г. вие предлагахте места, които да облагородим и да направим по-приятни. Резултатът беше този чудесен стенопис. През 2022 г. ние сами избрахме мястото, а вие познахте кое е то

За втора поредна година Банка ДСК преобразява кътче в столицатаПосланици на кампанията

Обичам града, в който са родени и пораснали родителите ми, в който съм родена и пораснала и аз. През пролетта ул. Любен Каравелов мирише на липа, през лятото можеш да се скриеш от жегата в малък горски рай в центъра на София - Борисовата градина. През есента, когато е слънчево уличките в “долен Лозенец” са най-красиви, а през зимата имаме планина на ръка разстояние. Нашият град е нашият дом и всички ние трябва да се грижим за дома ни. Това е простата причина с радост да се включва в кампанията “Град като хората“ на Банка ДСК. Благодаря за поканата.

Андреа Банда Банда
Andrea Banda Banda -

Включвам се отново като посланик на проекта на Банка ДСК - „Град като хората“, тъй като вярвам, че София може да бъде една идея по-уютна, приветлива и красива, стига да искаш да вложиш сърце и душа – резултатите отново са налице и за мен е удоволствие да съм посредникът между обществото и смислените каузи. Промяната тази година е не само приятна за окото, но и полезна - да върнем децата навън, където им е мястото - да играят, да спортуват, да общуват повече в живия живот. Преобразеното баскетболно игрище вярвам ще бъде и новата притегателна сила не само за малки, но и за всеки един от нас, който иска да оправи настроението си, да поиграе тенис на маса и баскетбол…или просто да се види с приятел. Определено бих определила локацията като "новото модерно социално място на София". Вече се чувствам все повече на място, в европейски град, пълен с креативни хора и много дух! За мен е истинско удоволствие да съм част от „Град като хората“!

Ели Бехар
Elie Behar

140 идеи са екип от художници, обединени през 2008 г. от любов към съвременното градско изкуство и желанието да превръщат заобикалящата ни среда в извор на вдъхновение. През годините са работили по редица арт проекти за повишаване на екологичното съзнание и обогатяване на градското пространство. 140 идеи са автори на проектите „Зелени калкани“ и други стенописи в България, Италия, Франция, Германия и други европейски държави.

Виж още:

Стотици деца учиха и прилагаха правилата за движение по пътищата чрез забавление на новия „Безопасен град като хората“ във Варна

Инициативи на Банка ДСК

Град като хората - издание 2022

Инициативи на Банка ДСК

Град като хората - издание 2021

Свържи се с екип „PR и комуникации”