empty image

Град като хората

Кампания на Банка ДСК за облагородяване на градската среда

Нашата мисия: Да живеем в град като хората

София е на всеки един от нас и всички ние оформяме облика ѝ. София означава „Град на Премъдрост“, но е осеяна с надраскани стени, отправящи послания на омраза и нетърпимост, чертаещи линии на разделение между различните хора.

В Банка ДСК вярваме, че София може да е по-добра. Че всеки трябва да се чувства приет. Че стените, които ни делят, могат да ни съберат.

Заедно с теб можем да го докажем. Изпрати ни снимки и локации на надраскани стени в града. С разрешение от собствениците ще поверим няколко от тях на изявени графити артисти, които умеят да събарят невидимите стени между хората, преобразявайки видимите стени с изкуството си.


Как да участваш?

Попълни регистрационната форма, като ни изпратиш снимки и адрес на локации с надраскани стени в сърцето на София. Бъди проактивен, защото сме ти подготвили изненади. Ще дадем на двама от Вас, чиито локации бъдат избрани за преобразяване, по една раница, с която да се разхождате с кеф из София. Ако повече хора посочат една и съща локация, ще изтеглим късметлията на случаен принцип.

Помислили сме и за останалите съзнателни граждани – на случаен принцип ще изтеглим 10 от Вас, на които ще дадем по-малки награди – колонки с bluetooth, за да се радвате на градската среда под звуците на любима музика.

* Срок за участие – от 15.04.2021 г. до 10.05.2021 г.

* Печелившите ще бъдат обявени на 17.05.2021 в Facebook страницата на Банка ДСК, на официалната страница на кампанията и ще бъдат уведомени с имейл.

Галерия