empty image

Събития

Бягането с кауза се превръща в традиция за хората, работещи в Банка ДСК

Сплотен екип от 20 колеги от Банка ДСК и Експресбанк участва през юни 2019 г. в ежегодното благотворително бягане на Postbank Business Run, организирано от спортен клуб „Бегач“. Събитието се състоя на 2 юни в Бизнес Парк София. Банка ДСК и Екпресбанк се представиха общо с три отбора, всеки участник пробяга 4 км, преди да предаде щафетата на колега.

Със специално подготвени екипи с отличителния бранд на Банка ДСК, колегите ни участваха активно, за да подпомогнат „доброто“, водени от слогана ни „Изграждаме успеха заедно“. Събраните средства бяха дарени за 12 стипендии „Продължи“ на Националната асоциация по приемна грижа, на фондация BCause - за подкрепа на ученици в приемни семейства, за да продължат успешното си представяне в училище, и по проект на фондация „Воден път“ за осигуряване на водна рехабилитация на деца с увреждания.

На 6 октомври 2019 г. се проведе Business Run в Пловдив. В събитието се включи сборен отбор от 40 служители на Банка ДСК и Експресбанк. Каузата отново бе благотворителна -подкрепа за фондация „За Нашите Деца“, за да могат повече деца със специални нужди да живеят и да се развиват в сигурна, семейна среда.

На 19 май 2020 г. отбор от служители на Банка ДСК и Експресбанк, както и децата им, бе сред хилядите, които рамо до рамо с хората с увреждания, пресякоха заедно финалната линия на благотворителното 5 -километрово бягане по двойки Run2Gether. Събраните от закупуването на билетите средства, заедно с даренията, отидоха за създаването на Адаптиран младежки кариерен център за хора с различни възможности.

Още събития

Свържете се с екип „ПР и комуникации”