empty image

Новини от Банка ДСК

 • Виолина Маринова: Банка ДСК е с обновен сайт - Агенция Фокус

  Банка ДСК е с обновен сайт, който е част от корпоративния дизайн на ОТП. Това съобщи в интервю за Агенция “Фокус” главният изпълнителен директор на ДСК Виолина Маринова. “Сайтът е устроен така, че всеки трябва да се идентифицира към коя целева група принадлежи и да открие своята секция, и да се ориентира в продуктите и услугите. Дизайнът и съдържанието на сайта са ориентирани към младите хора. Страницата има отделна секция “Тийн финанси”. Ще имаме онлайн игри, съвети как да се пазарува, как могат да се спестяват пари”, разказа Маринова.
  Тя посочи, че на банката й предстои въвеждането на съвременна интегрирана платформа за електронно банкиране, чрез която клиентите ще могат от всяко място и по всяко време да имат достъп до сметките си - по Интернет, по телефон, през банкомат.

  Прочети повече
 • Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова с отличие от в. Банкеръ

  Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК и ръководител направление „Финанси и планиране“ на Банката, бе  сред отличените на провелите се на 1 декември т.г. награди "Банкер на годината", организирани от в. Банкеръ. Както отбелязаха организаторите, въпреки сложната финансова и икономическа ситуация, вестникът продължи традицията си, запазена повече от двадесет години - да отличи мениджърите на онези финансови институции, които запазиха стабилност през 2015-а.
  Доротея Николова получи наградата "Банкер на годината" за 2015 г. за ефективна политика и устойчиво присъствие на Банка ДСК на българския банков пазар.

  Прочети повече
 • Есен на колела - голяма награда

  В резултат от проведената в периода 23.09.2014 -23.01.2015 г. кампания за продажба на автомбилни застраховки „Есен на колела“ 2014, съгласно ангажиментите си и регламента на кампанията, ръководствата на „Групама Застраховане“ ЕАД и Банка ДСК ЕАД предоставиха голямата награда – ползване на лизингов автомобил за срок от 6 месеца и покриване на разходите за гориво чрез ваучери за гориво, на стойност 600 лв. за срока на ползване на Тодор Петров Тодоров – кредитен инспектор във Финансов център Приморски към Регионален център Варна, който  успя не само да реализира най-голям брой застраховки през кампанията, но и най-голям обем премиен приход.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова бе удостоена с престижна награда

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата „Андраш Фай” за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на Банката.

  Прочети повече
 • ДСК е най-магнетичният банков бранд

  ДСК, УниКредит Булбанк и Първа инвестиционна банка са банките у нас, които имат най-голяма сила да привличат и задържат своите потребители.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова получи наградата на ОТП за шеф на най-добър трезор - в. Монитор

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата "Андраш Фай" за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП, съобщиха от Банка ДСК. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на банката.
  През 1984 г. Банка ОТП учредява награда с плакет в памет на Андраш Фай - бащата на спестовното движение в Унгария. Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП - Първа пещенска национална спестовна каса, която започва да функционира през 1840 г.

  Прочети повече
 • Българска следа в успеха на най-голямата унгарска банка - в. Пари

  Благодарение на инвестициите на OTP Bаnk в Източна Европа най-голямата унгарска банка е увеличила приходите си с 10.2% за деветмесечието в сравнение със 7.3%, регистрирани година по-рано.
  Добрите финансови показатели на OTP са благодарение на инвестицията й в България - Банка ДСК, заради което и Виолина Маринова, изпълнителен директор на ДСК, получи от унгарците в началото на месеца приз за най-успешното дружество на OTP.
  За третото тримесечие най-големият унгарски трезор отчете близо 5% спад на печалбата. Въпреки това обаче анализаторите на Bloomberg препоръчват покупката на акции на банката заради мащабното й навлизане в Източна Европа.

  Прочети повече
 • Между играчите в банковия сектор зее пропаст- в. Банкер


  Стремителен ръст и жестока конкуренция - това са двете най-важни характеристики в развитието на банковата система у нас за изминалата една година. Едва ли има сектор в страната (освен може би строителството), който би се похвалил, че за една година активите му са се увеличили с близо 38 процента. През септември 2004 г. общото балансово число на банките е било 21.55 млрд. лв., а 12 месеца по-късно - 29.71 млрд. лева.
  Едва ли е изненада фактът, че паралелно с това нарастване се увеличава и пропастта между десетте банки с най-големи активи и останалите кредитни институции. В края на септември 2004 г. въпросните десет банки - „Банка ДСК", БУЛБАНК, ОББ, „Райфайзенбанк (България)", „Ейч Ви Би Банк Биохим", Първа инвестиционна банка, Пощенска банка, СИБАНК, SG ЕКСПРЕСБАНК и „ДЗИ БАНК", са имали активи за общо 15.

  Прочети повече
 • Банка ДСК има нов сайт с подобрена комуникативност и навигация - в. Пари

  Новата Интернет страница на банката, чийто гл. изп. директор е Виолина
  Маринова, е издържана в новата корпоративна идентичност на всички дружества на OTP Bank, която предстои да бъде въведена. Идентифицирането на група, към която принадлежи клиентът, улеснява търсенето на дадена група от услуги или предоставяни продукти. "Тийн финанси” например е специална секция, която съдържа информация за продукти, предназначени за млади потребители. На страницата е даден телефон за връзка 0700 10 375 с Call center, който е на разположение на клиентите.

  Прочети повече
 • Новият сайт на Банка ДСК дава пълна информация - в. КЕШ

  Банка ДСК има нов сайт с подобрена комуникативност и навигация. Унифицираното структуриране на продуктите и услугите при групите потребители, както и поддържането на пълен списък на продуктите на финансовата институция, прави информационната архитектура логична и достъпна. На страницата е даден телефон за връзка (0700 10 375) с Call center - контактен и консултативен център на Банка ДСК, който е на разположение на клиентите 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

  Прочети повече
 • Смениха директора на Банка ДСК в пернишкия клон - в. Струма

  Нов директор има пернишкият клон на Банка ДСК. На мястото на досегашния шеф на касата Любомир Матеев е назначен заместникът му Валери Минев. Той ще изпълнява временно длъжността до обявяването на конкурс за нея. Минев работи в пернишкия клон на ДСК от 2001 г. и е запознат в детайли с дейността на кредитната институция, така че не му е нужно време да се адаптира, твърдят колегите му. Според вътрешна информация от касата бившият вече директор Любомир Матеев продължава да работи в банковия сектор.

  Прочети повече
 • Конкуренцията в кредитирането се ожесточава - в. Банкер

  Разширяването на кредитния периметър се превърна във фикс идея за мениджърите на повечето банки в България през 2005 година. На експанзивната кредитна политика обаче се отдадоха най-вече големите кредитни институции, които сложиха акцента върху заемите за граждани. Веднага след като първите мерки на БНБ за ограничаване на заемите влязоха в сила (от началото на април) на пазара се разрази истинска война, която достигна своя апогей в края на лятото и началото на есента. Вестник „БАНКЕРЪ" я нарече „Войната на лихвите", защото в стремежа си да привлекат колкото се може повече клиенти банките влязоха в луда надпревара да предлагат все по-ниски и по-ниски лихви по ипотечните заеми.

  Прочети повече
 • Банките обещаха да продават честно кредит - в. Марица Хасково

  От седми декември банките ще продават кредитите си с „етикет"! И както подобава на всеки етикет, там ще е изписана цената му. Тоест, колко точно ще платите за удоволствието да теглите банков заем. Двайсет и три трезора от общо трийсет и четири сложиха парафа си под джентълменско споразумение за прозрачно и коректно рекламиране на потребителските заеми. В това число влизат сумите от 400 лв. до 40 000 лв. Документът, подписан на пети ноември, има задължителен характер. Нещо повече, нашето споразумението изпреварва не само проектокодекса на Закона за потребителското кредитиране, който се очаква да влезе в сила от Нова година, а дори европейската директива за потребителското к_р едитиране 87/102/ЕЕС, уточни главният регионален мениджър на Банка ДСК Захари Алипиев.

  Прочети повече
 • Секторните водачи в кредитирането се утвърдиха, промените ще са трудни - в. КЕШ

  В първото полугодие на 2005 г. не се наблюдават сериозни размествания сред челниците във водещите сегменти на кредитния пазар, въпреки че има и вътрешни размествания в групите на водачите в отделните сектори.
  А това е сигурен знак, че в класацията "Кой кой е?" на пазара за финансови услуги засега поне - и преди очакваното обединяване в една мегаструктура на Булбанк, "Биохим" и Хебросбанк, няма да има нови лица. А какво по-ярко доказателство за това, че първите признаци на толкова дългоочакваната зрелост вече са налице и ще сме свидетели как реалностите на пазара формират и поведение в потребителите на финансови услуги. Поведение и начин на избор, близки до аналозите, присъщи на най-развитите общества, давещи се в най-разнообразни банкови услуги.

  Прочети повече

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати