новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Следете сметките си от различни банки в DSK Smart

Започват тестовете на най-новата услуга на Банка ДСК – Мултибанкинг, с която могат да се проследяват наличностите и движенията по разплащателните сметки от различни банки на едно място, в мобилното приложение DSK Smart. До 2 юли потребителите на DSK Smart могат да пробват как работи иновацията и да споделят своите впечатления тук. Това ще помогне на екипа, който внедрява услугата, да предложи на всички клиенти на Банка ДСК от 10 юли усъвършенствана функционалност, съобразена с потребителските очаквания.

За да се включат в бета-тестовете, клиентите на Банка ДСК трябва да притежават мобилен телефон с Android, версия на софтуера над 4.4.2 и да следват няколко лесни стъпки. На първо място трябва да намерят приложението DSK Smart в Google Play през телефона си и от текста с описанието му да кликнат върху връзката „Присъединяване към бета-програма“. След потвърждение ще се инсталира нова версия на мобилното приложение, която ще замени текущата.

В меню „Още“ => „Сметки в други банки“ може да се види списък с финансовите институции, от които могат да се добавят разплащателни сметки. Важно е, след като се избере банката, чиято сметка ще се добавя, да се следват точните инструкциите на екрана. Информацията, която се изисква на този етап е свързана с удостоверяването на потребителя от другата финансова институция. Затова в някои случаи е възможно де се изискат само потребителско име и парола, а в други - и IBAN. Трябва да се има предвид също, че добавянето на сметката се потвърждава през профила в банкирането на другата банка. След като този процес приключи, сметката от другата финансова институция може да се види в долната част на меню „Сметки“ на DSK Smart, а при отварянето й може да се проследят и движенията по нея.

Впечатленията си от най-новата услуга на Банка ДСК, потребителите могат да споделят както тук, така и като коментар в Google Play.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon