новини
Новини и уведомления

Банка ДСК вдига лихвите по новите срочни влогове в лева

В сезона на спестовността Банка ДСК предоставя на своите клиенти до 6,25% лихва за новооткрити срочни влогове в лева. Това съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
От 23 октомври до края на 2006 година за новооткрити срочни влогове в лева за 1, 3, 6 и 12 месеца се въвежда допълнителни промоционални лихвени надбавки за депозити в лева: за 1 месец- 0,20 пункта; за 3 месеца - 0,25 пункта; за 6 месеца - 0,50 пункта и за 12 месеца - 0,50 пункта.
Минималната сума за откриване на срочен влог е 1 000 лева.
Промоционалната лихвена надбавка ще се изплаща за срока на влога, след което ще се прилагат действащите в момента лихвени проценти.
Съпътстващата промоционална кампания на новите условия по депозити в лева е под надслов „Промоция на висота".
Вчера треозрът, който е с най-голяма клонова мрежа в страната, откри и нов банков офис. Той се намира в "Метро-Благоевград" на ул. „Зелендолско шосе" № 17. Новият офис ще предлага целия спектър от банкови услуги за граждани и разплащания на бизнес-клиенти.
Вчера и днес Виолина Маринова и Диана Митева, изпълнителен директор на трезора, откриха официално още няколко клона на финансовата институция. Това са филиал „Фердинандова" на ул. Фердинандова №5 в Бургас, нов банков клон в гр. Поморие, и филиал „Цар Симеон", намиращ се на ул. „Цар Симеон Велики" №75 в Стара Загора.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon