новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК вдига лихви по влогове - в. Народно дело

Банка ДСК увеличи лихвите по новооткритите безсрочни влогове в лева и евро и по спестовните сметки с растяща доходност "Мотив" в лева. Това съобщиха от кредитната институция. Промоцията е в сила до 31 декември 2005 г., като единственото условие е безсрочният влог да бъде открит с минимум 1000 лв., или 500 евро, докато за "Мотив" се запазва обичайната минимална сума за откриване от 100 лв.
Промоционалната лихвена надбавка по безсрочните влогове в лева е 0,5 пункта и ако например в депозита си клиентът има наличност между 1000 и 5000 лв., тогава лихвеният процент вместо досегашния 1,75 става 2,25%, обясниха още от ДСК. По безсрочните влогове в евро промоционалната лихвена надбавка възлиза на 0,3 пункта над досегашния един процент.
От ДСК допълват, че спестовната сметка "Мотив" в левове и евро осигурява по-висока доходност от лихви и може да се използва за залог и обезпечение. По нея могат да се внасят и теглят суми във всеки офис на банката без ограничение в броя на вноските и входящите преводи. Могат да постъпват средства чрез касови или безкасови вноски, както и чрез автоматичен трансфер на суми от разплащателна сметка, открита в банката.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon