новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК отбеляза 60-ия си рожден ден с елегантно тържество

 Ангел АТАНАСОВ
 
"Ние сме най-разпознаваемата банкова марка в страната, обслужваме над 3 000 000 клиенти" - каза при откриването Детелина Николова, главен регионален мениджър на Регионален център - Плевен
С елегантно тържество в плевенския Драматично-куклен театър Регионалният център на Банка ДСК отбеляза 60-ия рожден ден на банката. Празникът бе уважен от десетки клиенти на финансовата институция, които са й верни от много години. За тържеството в Плевен пристигна и дамата, която многократно пъти бе обявявана за банкер на годината у нас -Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и I главен изпълнителен директор на Банка ДСК.
"За мен е висока чест да ви приветствам с "Добре дошли!" тази вечер. Това е първата кръгла годишнина от 2003 г., когато Банка ДСК стана член на унгарската банкова група OTP. Ние сме част от един силен финансов тим, ориентиран към нуждите на всички свои клиенти. Доказателство за това са и десетките признания и награди от български и чужди авторитетни медии и финансови институции" - обърна се към гостите Детелина Николова, главен регионален мениджър на Регионалния център на банката в Плевен.
Тя посочи две от многобройните отличия. Първото е обявяването на ДСК за "Най-добрата банка на десетилетието 2000-2010 г. 6 България" от престижното британско списание "файнанс Централ Юръп". Наградата е особено важна, защото през това десетилетие Банка ДСК е минала през промени, които не са правени 8 никоя друга българска банка. И най-значимата промяна е трансформацията от Държавна спестовна каса в частна банкова институция. Така в условията на вече съществуващия силно конкурентен банков сектор тя не само запази лидерските си позиции, но спечели нови.
Второто отличие, което посочи г-жа Николова, е престижната унгарска награда "Андраш фай", защото тя е свързана с дейността на Регионалния център в Плевен, който включва пет области от Северозападна и Централна България.
"Смятам, че тези признания са напълно заслужени, защото имаме и едно друго неоспоримо предимство - зад силното лидерство стои силен мениджмънт в лицето на членовете на нашия Управителен съвет и неговия председател и главен изпълнителен директор г-жа Виолина Маринова. Банка ДСК е създадена през 1951 г. като Държавна спестовна каса. Десетки години е била единствената влогонабирателна и кредитна организация за населението и най-стабилната спестовна институция в България. 60 г. по-късно" Банка ДСК е една от най-ценните търговски марки в България. Най-разпознаваемата банкова марка в страната ни. Обслужваме над 3 000 000 клиенти и на практика достигаме до всяко българско семейство. Разполагаме с несравнима за българския пазар инфраструктура за предлагане на своите услуги в банкирането, осигуряване на високо ниво на обслужване и пълна гама продукти за нашите клиенти от малкия и средния бизнес и корпоративното банкиране. По този начин Банка ДСК е гарант и стабилизатор на стопанското развитие в цялата страна" - каза още Детелина Николова. Тя изказа благодарност и на стотиците служители на банката, без чийто тих, тежък и високоотговорен труд тя би се чувствала като воин без муниции. Подаръкът за гостите и служителите на банката бе постановката "Михал Мишкоед" на плевенския театър. След нея тържеството продължи с изискан коктейл.
***
Текст под снимка:
"Банка ДСК не е само финансова институция, а гарант и стабилизатор на стопанското развитие в цялата страна", каза на тържеството Детелина Николова, главен регионален мениджър на Регионален център Плевен
***
Текст под снимка:
Постановката на плевенския театър Михал Мишкоед беше подарък за служителите на банката и гостите

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon