новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК отвори центрове за бизнес клиенти

 
Като част от новата си бизнес стратегия Банка ДСК разработи и откри специализирани бизнес центрове, в които предлага високо равнище на обслужване на своите корпоративни и МСП клиенти.
Бизнес центровете предлагат изцяло нов модел на обслужване, който се основава на удобство, бързина и компетентност, както и на гъвкавост при намирането на индивидуални клиентски решения, например кандидатстването за определен продукт може да се извърши в офиса на клиента или в някой от бизнес центровете по негов избор. Новият бизнес подход дава възможност клиентите да бъдат обслужвани чрез най-удобните за тях канали и методи, както и при необходимост да ползват услуги във всичките 380 клона на Банка ДСК. В Бизнес центровете на Банка  ДСК работят екипи от квалифицирани експерти, ангажирани с обслужването на отделните категории бизнес клиенти. От тях клиентите получават необходимата информация съобразно техните бизнес нужди, както и индивидуален подход и пълна гама от банкови продукти и услуги в съответствие с профила на компанията и динамиката на бизнес средата.
Специализираните центрове за обслужване на бизнес клиенти предлагат и всички удобства на съвременното банкиране за бизнес клиенти - разнообразие от продукти и услуги, които да отговорят максимално на потребностите им, с ясни условия за кредитиране и адаптирани към всеки бизнес пакетни програми за комплексно банково обслужване
За по-голямо удобство на клиентите бизнес центровете са разположени на ключови места в по-големите градове в страната Разгледайте всички Бизнес центрове чрез виртуална разходка, достъпна на dskbank.bg, както и чрез Google Maps, Google+ и Google Street View.

Повече информация за контакти и адреси на всички Бизнес центрове можете да намерите на dskbank.bg

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon