новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК сваля до 6,69% лихвата по потребителските кредити

Нова промоционална лихва от 6,69% предлага Банка ДСК на многобройните си клиенти за първите шест месеца на стандартните потребителски кредити, съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
Максималният размер на кредита е до 30 000 лева, като срокът за издължаване, назависимо от сумата, е до 8 години. Друго предимство за тези, които решат да изтеглят кредит от Банка ДСК, е, че изискваният минимален доход на член от семейството е само 80 лева, обясниха от финансовата институция. Като бонус кредитополучателят ще получи и кредитна карта. За клиентите, които получават своята заплата по сметка в Банка ДСК, не е необходимо да удостоверяват дохода си документално.
Периодът на тази промоция е до 31 август т.г., а обезпечението на стандартния потребителски кредит е поръчителство.
Годишният процент на разходите при кредит, например от максималния размер 30 000 лв. и срок - 8 години с лихвени равнища 6,69% за първите 6 месеца и 10,70% за останалия срок, възлиза на 11,51 процента. Намалението с два пункта на лихвения процент след първите 6 месеца е при включване на кредитополучателя в програмата “ДСК Партньори”, обясниха от трезора.
През седмицата Банката ДСК откри три нови офиса - във Видин, в курортен комплекс Албена и в София.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon