новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК спечели големия приз в „Годишни банкови награди”

Прозрачност, безпристрастност, ясно дефинирани критерии и чист рейтинг са принципите на обновената класация на в. "Пари"
Банка ДСК е големият победител за 2009 г. в класацията на в."Пари" "Годишни банкови награди". Наградите бяха връчени снощи на тържествената церемония.
Класация
С актив от 5 точки Банка ДСК безапелационно застана на първо място измежду всичките банки (подробности за методиката на класацията вижте на стр. 13). Второто място в "Годишни банкови награди" остана за Обединена българска банка, която има 8 точки. Тройката допълва Юробанк И Еф Джи България, завоювала 11 точки.
Спечелването на първото място Банка ДСК дължи на равномерното си представяне и в трите категории на класацията, които съставят общото класиране. Това са "Ефективност", "Динамичност" и "Банка на клиента".
Финансовата институция спечели безапелационно първото място в категорията "Ефективност", зае второто за "Динамичност" и се нареди отново на второ място според оценките на клиентите си.
Категории
Подгласници на Банка ДСК в класацията по ефективност останаха Обединена българска банка с актив от 75 точки и Райфайзенбанк България, завоювала 61 точки.
Юробанк И Еф Джи България грабна приза "Най-динамично развиваща се банка" с постигнатите 30 точки. Веднага след нея останаха Банка ДСК с 24 точки и ОББ с 16 точки. Толкова има и Сосиете Женерал Експресбанк.
Със 100 точки Първа инвестиционна банка зае върха в класацията "Банка на клиента". С 5 точки по-малко второто място остана за Банка ДСК, а на трета позиция клиентите поставиха Обединена българска банка.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon